Dobrý den, nneznáte nějakou stránku, kde bych mohl sledovat Nova sport online? Nebo sledovat NHL zdarma? Chci se dneska koukat na New jersey devils proti Pittsburghu. Děkuji.
Nainstaluj si program XBMC a do něj si stáhni addon NAVI X nebo je ještě nějaký speciální sportovní addon (viz Google) a tam určitě najdeš vysílání. Já jsem do sledoval přes FOX sport nebo ESPN US (1až6 kanálů)
doplněno 31.12.13 17:06:
Addon Sports Devil
kadel*
Díky moc. Mám to stáhlé, ale teď nevim jak tam tám ten addon.
kangaroo*
Jdi na Youtube a zadej XBMC + Navi X a postupuj stejně podle videa. S těma addony je to na začátku v XBMC docela matoucí, ale pak už to je good. Navi X se aktualizuje samo po spuštění, takže pak už nemusíš nic dělat. Jen se občas stává, že některé kan
Dej si do vyhledávače "link+vlc+nova sport" vyskočí ti spousta odkazů na streamovaný kanál ale nic funkčního ti neslibuju. Linky které jsou funkční si každý hlídá a nechává si je většinou pro sebe protože jak se moc profláknou tak je rychle po nich.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.