Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bliknutí monitoru

Od: pavell* odpovědí: 2 změna:

Zdravím,možná se ptám na blbost,ale když mám otevřenou nějakou stránku na netu,tak sem tam,nepravidelně problikne okraj této otevřené stránky.o to může způsobovat?Nebo je to normální?Monitor klasika 19".

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hm*
hodnocení

0x

Nevím, co si pod tím probliknutím mám představit. Děje se to u všech stránek? Dělají to všechny prohlížeče?

doplněno 30.12.13 19:15:

Pořád nevím, jak to vypadá.

Máš do prohlížeče instalované nějaké pluginy (jestli to tedy do Exploreru jde)? Vyzkoušej i jiný prohlížeč.

Od kdy to dělá? Neinstaloval jsi něco v té době? Nechytil jsi nějakého virusa?

pavell*
hodnocení

prohlížeč mám jen jeden-exployer a netuším zda u všech stránek.je to jako takové probliknutí pod otevřenou stránkou.připomíná mi to jako když se zmáčkne aktualizace apod.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]