Nejste přihlášen/a.
zdravím, mám dosť kuriozny problém s akým som sa ešte nestretol a neviem si dať rady, ide o program na upgrade firmware v androide ktorý sa mi nezmestí na obrazovku monitora nedá sa to zmenšíť aspon som neprišiel nato ako to zmenšiť.
mám OS windows xp profesional, tá lišta je len skin. je nejaká šanca to nastaviť?
blogimage.geekbuying.com/... takto nejako by malo vyzerať celé okno no ja sa k dolným tlačitkam ani nemám ako dostať pretože je to okno priveľké a neide ho posunuť nahor :/
Vopred dakujem
ani jeden roh neide potiahnuť a zmenšiť, neide kliknuť na tlačitko ktoré by okno roztiahlo ku každemu roku to stredné medzi X a minimalizovaním, nijako to nechce zmenšiť jedine čo ide je posuvať dovtedy dokým mi to dovolí tá horná čierna lišta že to potiahnem no nestačí to. ja fakt neviem ...
mám skin len na tú lištu,menu štart a lištu hornej časti okien no vtom problem nebude mam to už roky a vždy všetko ide, proste to okno nemá možnosť zvečšiť zmenšiť ale musí byť sposob ako nato
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.