Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Windows 8 - hry - nejdou

Od: milankova odpovědí: 1 změna:

Ahojky lidi, kdysi jsem mívala winXP, kde jsem měla hru The sims 3 a dva dodatky (Mazlíčci, Cestovní horečka) a k tomu si z ulozto pořídila ostatní dodatky, výborně mi to fungovalo, hrála jsem to a tak. A ted mám win8, kde mám znovu original hru The sims 3 - Mazlíčky a Cestovní horečku, ale z uložto pořízené ostatní dodatky mi tam už nefungujou, už mi tam nejde ani žádná jiná hra, byť jen z torrentu...myslíte si, že window 8 má proti tomu licenci nějakou (proti stahování?) nebo to nějak jde, ale já to neumím? Poradíte mi kdyžtak jak?

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

marbulinek*
hodnocení

0x

Problem bude pravdepodobne s kompabilitou tých dodatkov, nebudu podporovane pre Win8. Samotny operacny system urcite nema ziadny dodatocny sodtver, ktory by rozpoznaval a blokoval nejaky ten nelegalny softver stiahnuty z internetu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]