Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Problém s Flash videí v Google Chrome

Od: majorka* odpovědí: 2 změna:
obrý den. Nevěděl by někdo, čím to, že mi v Chromu jedou příšerně flash videa,jedou jakoby neplynule, trhaně, čím rychlejší pohyb se na nich děje, tím je to zřetelnější, např.v IE 11(součást Windows)mi jedou dobře, ono mi to před nějakou dobou jelo dobře, ale pak se to zřejmě s aktualizacema hrozně zhoršilo, má s tím taky někdo problém?

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Osobně bych doporučil jiný prohlížeč (např. Firefox). Google Chrome má očividně s tímto problém celosvětově.

hodnocení

0x

Vložte do vyhledávacího řátku: "chrome://plugins/"(bez uvozovek)

V otevřeném okně budete mít pod Adobe Flash PLayer více pluginů Shockwave Flash. Ponechte aktivní pouze ten, který je umístněn v C:/Windows..., ostatní pluginy deaktivujte. Mělo by to pomoci. Přikládám obrázek, aktivní je ten spodní Shockwave Flash.

doplněno 06.02.14 19:20:

Opravdu je lepší ten AFP samostatně instalovaný než ten, který je součástí Google Chrome. Po vypnutí pluginu v Chrome jdou videa i se zvukem přehrávat plynule. Tady je ten obrázek, na který jsem včera zapomně.

Problém s Flash videí v Google Chrome

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]