Nejste přihlášen/a.
Dobrý den přeji, prosím kdo mi tady poradí jak mám stahnout vánoční koledy youtube video mám notebook prosím postup jak na to a co by bylo nejlepší. Nejsem v tom tak zaběhla. Díky za pochopení a za Vaše rady.
Můžeš si stáhnout libovolný freeware program třeba tu:
http://www.slunecnice.cz/vyhledavani/?qs=youtube&search.x=0&search.y=0
Až si vybereš, tak stačí stáhnout, instalovat a sledovat instrukce. Většinou se vloží do programu odkaz videa, vybere se formát a je to..
doplněno 30.12.13 14:08: Otázce nerozumím. Co že je o.k.? Zkus nejdřív nainstalovat nějaký ten program, který se ti líbí - má nejvíce hodnocení od uživatelů. Stáhni ho, nainstaluj a zkus si stáhnout video, které chceš. Pak ho zkus spustit a když ti bude fungovat, je to o.k.
Používám prohlížeš Maxthon, který při otevření videa (nejen z youtube) přímo nabízí volbu "uložit". Berte to jako jednu z možnotí...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.