Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Windows 7 na Windows 8 notebook

Od: newton* odpovědí: 5 změna:

Dobrý den,

mám notebook s Windows 8 Pro, chci si na něj dát Windows 7, vím že to jde, ale četl jsem že tam bude problém s UEFI, když jsem na notebook dal Win 7, strašně se kousal, prakticky nešlo hýbat s myší a kurzor se ani nehýbal, po navrácení Win 8 vše jelo v pohodě. Takže se ptám jak vyřešit problém? Pro informaci Win 7 Ultimate i Win 8 Pro mám legální krabice.

Předem děkuji za odpověď.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

plechacek*
hodnocení

0x

Nějak nechápu proč chcete jít na nižší windows když předem víte že se Vám bude ta hra kousat. Na Win 8 to funguje?

newton*
hodnocení

Vůbec jsem o žádné hře nepsal a ani ji neřeším, kousalo se to na ploše při běžném používání PC, tedy plocha, internetový prohlížeč atp, při surfování na netu klávesnice nestíhala. Když jsem tam vrátil "osmičky" tak to bylo ok, teď mám na obouch PC Win 8 a ale na tom jednom chci mít "sedmičky" A krabicovku jsem myslel legální distribuce Windows

praivo*

A měl jsi všechny ovladače a potřebný SW?

newton*
hodnocení

K čemu ovladače? Ty se nainstalují samy, když jsem se přihlásil a viděl jak to funguje ani jsem neistaloval ovladače na grafiku. Zajímá mě jestli mám něco přenastavit v BIOSu to UEFI nebo nic neřešit a prdnout disk do mechaniky a naistalovat to.

chizuru*

Velká chyba. Právě že když chybí příslušný ovladač grafické karty způsobuje to ono sekání. Samozřejmě to mohlo být něčím jiným, ale zatím se mi na spoustě počítačích sekání projevovalo právě absencí ovladačů grafické karty.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]