Nejste přihlášen/a.
Zdravím rádcové ,
proč když jdu na stránky hudebního bazaru tak mi Avast furt hlásí že stránku blokuje? Už od rána . Je to planý poplach? Jak se toho hlášení zbavit ...třeba už to tam vyčistili .
doplněno 29.12.13 19:26:... teda blokuje trojana ale to furt bude hlásit? mam tam inzerát .
Je možné že při aktualizaci avastu to antivir detekuje jako škodnou stránku. Máte-li možnost jiného pc s jiným antivirem,zkuste to. Můžete i napsat do avastu a zeptat se na to.Občas se stane že to borci v avastu přeženou a antivir pak detekuje i neškodné stránky.
doplněno 29.12.13 19:43:hlásit to bude stále,pokud bude antivir funkční(pokud nevypnete štít).Jen dělá svoji práci...
Vydržte,tady mám avasta,ale skočím do pracovny,tam mám noda.
doplněno 29.12.13 19:57:tak avast mě tam nepustil,ale eset nod 32 ano. A teď babo raď.Buďto je to falešný poplach,nebo je nod na toto krátký. Ale já bych se přiklonil k první verzi.
doplněno 29.12.13 20:03:no mrkl jsem se na web a těch hlášení je všude.tak si myslím že to bude špatná aktualizace.ale zkusím napsat do avastu.
Je tam zřejmě špehovací Javascript. Bohužel jste nevložil/a odkaz, proto si to sám nemůžu zkontrolovat.
doplněno 29.12.13 21:26:mně avast! nahlasí "byl zablokován škodlivý.."ale stránku mi zobrazi normálně.
Používám Operu.
link: opera.com/...
Odkaz jsem tu nekde nechal hudebnibazar.cz/...
doplněno 29.12.13 20:27:Chyběj ted na tech stránkách nějaký gif. obrázky vpravo tak asi tam je někde zdroj poplachu
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.