Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Volant k PC - nepřesný

Od: danny97 odpovědí: 9 změna:

Dobrý den, koupil jsem si nový volant Trust GXT 27. Vše jede, pedály přesné, volant také, ale volant má ve středu jakousi mrtvou zónu (rozsah cca 2 cm), a tedy začíná reagovat až po malém pootočení. Volant nemá takový ten "čínský" zasekávací střed, ale plynulý průběh. Ale vadí mi tato mrtvá zóna v simulátorech - malinko zatočím a letím přes svodidla :D Nevíte někdo, prosím, co s tím?

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

kangaroo*
hodnocení

0x

Je volant už nakalibrovaný?

danny97
hodnocení

Ano, volant i v nastavení kalibrace vykazuje tuto mrtvou zónu :(

kangaroo*

Koukni do manuálu jestli tam otom něco nepíší. Jinak bych název volantu zadal do Google + problem a zjistil jestli to je časté a podle toho reklamoval a ještě zkusil napsat na podporu Trust.

danny97
hodnocení

Díky za odpověď, v manuálu nic nepíší, o problémech na Google ani stopa, tak asi zkusím tu podporu :D

jofa*

Nevím jak je to u Vašeho volantu ale já mohu mrtvou zonu nastavit -r Factor, GTR Evolution. Volant Logitech G 25.

danny97
hodnocení

Tak G25, to je jasný :D Mrtvou zónu taky mohu nastavit, ale když ji dám na 0%, tak tam stejně trochu je... Připadá mi, jako by potenciometr nedával signál prostě.. :(

Neberte to nějak zle, ale co byste chtěl od volantu za litr?

To není volant na simulátory. Za málo peněz málo muziky.

danny97
hodnocení

Od TRUSTu toho čekám dost i za málo peněz, to zpracování je prostě perfektní, jen ta mrtvá zóna, jediná chyba, kterou bych tomu mohl vytknout... Psal jsem na podporu, tak snad mi odpoví :D

danny97
hodnocení

Jen mě napadá, zda-li to nedělá potenciometr - jestli nedává signál... :(

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]