Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, koupil jsem si nový volant Trust GXT 27. Vše jede, pedály přesné, volant také, ale volant má ve středu jakousi mrtvou zónu (rozsah cca 2 cm), a tedy začíná reagovat až po malém pootočení. Volant nemá takový ten "čínský" zasekávací střed, ale plynulý průběh. Ale vadí mi tato mrtvá zóna v simulátorech - malinko zatočím a letím přes svodidla :D Nevíte někdo, prosím, co s tím?
Koukni do manuálu jestli tam otom něco nepíší. Jinak bych název volantu zadal do Google + problem a zjistil jestli to je časté a podle toho reklamoval a ještě zkusil napsat na podporu Trust.
Díky za odpověď, v manuálu nic nepíší, o problémech na Google ani stopa, tak asi zkusím tu podporu :D
Nevím jak je to u Vašeho volantu ale já mohu mrtvou zonu nastavit -r Factor, GTR Evolution. Volant Logitech G 25.
Tak G25, to je jasný :D Mrtvou zónu taky mohu nastavit, ale když ji dám na 0%, tak tam stejně trochu je... Připadá mi, jako by potenciometr nedával signál prostě..
Neberte to nějak zle, ale co byste chtěl od volantu za litr?
To není volant na simulátory. Za málo peněz málo muziky.
Od TRUSTu toho čekám dost i za málo peněz, to zpracování je prostě perfektní, jen ta mrtvá zóna, jediná chyba, kterou bych tomu mohl vytknout... Psal jsem na podporu, tak snad mi odpoví :D
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.