Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
dokázal by mi někdo poradit program na tvorbu rozvrhu, který by stáhl data z informačního systému školy (rozvrhové akce jednotlivých předmětů jsou veřejně dostupné)? Má představa je taková, že bych si poté zvolila předměty i vyučují, popřípadě dny/hodiny, které by mi nejvíce vyhovovaly. Jeden takový program jsem nalezla, ale bohužel do něj nejdou nahrát aktuální data.
Děkuji všem za radu.
Predne by to chtelo uvest, v jakem formatu ta vstupni data jsou. Jinak skola (predpokladam VS) ve svem informacnim systemu tvorbu rozvrhu nema?
Jak se to vezme - člověk si registruje předměty v určitý čas a den, ale už to nehlídá, aby se jednotlivé přednášky nekryly nebo aby byl čas na přejezd mezi jednotlivými areály. Právě by se mi zamlouval program, kam bych nahrála jednotlivé předměty a vypsalo by mi to třeba 5 různých variant.
Vyhnula jste se odpovedi, v jakem formatu mate ta vstupni data. Takze obecne, pokud je to neco, co prechrousta excel (tedy klidne i rozumne formatovany textovy soubor), tak by se to dalo resit excelem, ale bude to zdlouhave.
Nicmene mi prijde, ze jdete tak troch s kanonem na vrabce. Nahazejte si predmety tak, jak Vam vyhovuji. Pak si dejte zobrazit Vas rozvrh. Nakonec zjistite, ze s pulkou predmetu stejne nehnete, s dalsi 1/4ano, ale jen k horsimu a tu posledni ctvrtinu nejak prehazete rucne, aby to nekolidovalo a zaroven nebyl zabity cely den. Takto se to da upravit rucne pomoci 2oken prohlizece(1.okno rozvrh,2. volne terminy predmetu), kusu papiru a propisky do par minut.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.