Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Soubor .website

Od: jojo* odpovědí: 4 změna:

Dobrý den, můžete mi prosím poradit,

pojišťovák mi poslal mailem nějaký soubor , který má za tečkou koncovku .website

má to být nějaký odkaz, bohužel, nemohu ho nijak otevřít:) prý to všem funguje, říkal :)

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, asi bych zkusil ten soubor uložit na HDD a tam na něj kliknout.

Možná ho přejmenovat na "soubor.html" a kliknout. Je to jen nápad. Zdravím!

doplněno 04.02.14 14:27:

Je to opravdu soubor? A co je uvedeno v jeho vlastnostech (pravé myšítko a Vlastnosti)?

jojo*
hodnocení

díky, ale nepomohlo. Bůhví, co mi to vlastně poslal. Jemu prý odkaz funguje. a nikdo z dalších firem se prý neozval

luke237

Podle toho, co pise nize Andy Cibulka, bude v tom souboru jen adresa na webovou stranku.

Ulozte si ten soubor na disk. Zkuste to bud prejmenovat na priponu .url a pak na to dvojite klepnout nebo na to kliknete pravym tlacitkem, zvolte "Otevrit", vyberte program Notebook a pak si v textu mysi oznacte tu vlastni adresu, dejte prave tlacitko, vyberte zkopirovat (nebo rovnou Ctrl-C) a pak ve vasem prohlizeci v adresovem radku dejte prave tlacitko a Vlozit (nebo rovnou Ctrl-V).

Jestli umite udelat Screenshot, tak sem poslete screenshot toho souboru v otevrenem Notepadu.

andycibulka*
hodnocení

0x

Zkuste soubor pretahnout na plochu, a tam na nej kliknout. Jinak odkaz na :

fileinfo.com/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]