Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Spuštění corel painter problém

Od: jana112® odpovědí: 1 změna:

Dobrý den,

pokouším se nainstalovat zkušební verzi corel painter 13, po spuštění se mi objeví tato hláška: Error 1: Corel Painter has encountered a problem. Please reinstall from the original source.
Zkoušela jsem pročistit registry (CCcleaner) a znovu instalovat, ale nepomohlo. Neporadí někdo jak to spustit?
Předtím jsem měla instalovaný Corel Painter 10 a šel v pohodě.
Mám windovs vista.

Děkuji za případné rady

Spuštění corel painter problém

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

3x

Dobrý den, zdá se, že ten program nalezl v PC pozůstatky původní verze. Pokud se tak již nestalo, tak pročistěte CCleanerem i soubory Temp a zkuste dohledat i zbytky starší verze a ty odstranit.

Zdravím!

doplněno 29.12.13 03:31:

Jinak, já bych tuto verzi zcela odinstaloval, potom pročistil PC CCleanerem (i registr) a znovu instaloval.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]