Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Problém s Youtube večer

Od: jarda22* odpovědí: 13 změna:

Chtěl bych se zeptat,jestli někdo neví proč mi na Youtube nejdou (strašně dlouho trvá než se načte kousek videa,né že by to vůbec nejelo..) přehrávat videa ve večerních hodinách (cca od 19-20:00) jinak odpoledne je to bez problému. Flash player mám nejnovější..už fakt nevím co stím může být..

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

2x

Dobrý den, zde je nějaké starší vysvětlení od O2. Problém asi nepostihuje všechny, ale i tak je poškozeno hodně uživatelů internetu od O2. Nečetl jsem vše, ale snad jde o řešení problému mezi O2 a Googlem - zatím bez výsledků. Zdravím!

o2.cz/...

solenza*

Tak já jen dodám, že mi to dělá i v Opeře 12.16 a Win 7. Tak snad to o2 brzo vyřeší. Dnes mi to taky párkát udělalo.

michalkoudela*

Také používám Operu a dělá mi to. I na mobilu a tabletu.

praivo*
hodnocení

0x

Asi ti kolísá rychlost, změř si ji na speedtest.net/...

jarda22*
hodnocení

Ping mám 38ms, rychlost stahování 5,15Mbps a Upload 0,30Mbps je to málo?

kami95
hodnocení

0x

Nemůže to být přetížené takto na večer?

hodnocení

0x

nemáš internet od O2? Poslední dobou bohužel normální jev, aspoň občas

solenza*
hodnocení

0x

Včera mi to taky dělalo. Asi nějaká údržba serverů, které tak mohly být přetížené. Dnes jede vše OK.

michalkoudela*
hodnocení

0x

U internetu od o2 je to klasika...

hodnocení

0x

jj dela mi to tez , mam o2 , nekdy hlavne vecer asi pretizene a neda se poradne poslouchat nic

uda1966*

Také mam internet od O2 ale žádný problém nemám.

jarda22*
hodnocení

Tak O2 mám taky no..je to špatný,fakt nevím co stím..dneska sem si stáhnul všechny aktualizace windowsu (jen tak mě to napadlo,protože jsem to měl vypnutý..) a teď v okolo 21:00 si poustím jednu písničku na YT a celkem to jde..sice se to občas kousne,ale jinak je to dobrý oproti ostatním dním..nemám tušení jestli to stím nějak souviselo,ale jestli to máte taky vyplí tak si stáhnite všechny ty důležitý aktualizace, a pak řeknite jestli vám to pomohlo :) (mám win7)

jarda22*
hodnocení

No tak je 23:00 a je to špatný jako včera,ty aktualizace windows nepomohly :D ale nechápu to,internet od O2 máme už dlouho a takhle mi to dělá asi 2 týdny,tak nevím proč tak najednou ..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]