Nejste přihlášen/a.
jak si prosím vytvořit z ISO souboru bootovací flashku? dík
Velmi dobrý je program FlashBoot. Nicméně tato problematika je velmi široká. Jaká jsou zdrojová data? O co přesně se jedná?
flashboot program umí jen z CD, ne z iso obrazu
doplněno 28.12.13 23:58:usb to flash program vypada ze mi znicil flashku ze nejde ani naformatovat
doplněno 29.12.13 00:00:oprava:
ISO TO USB program vypada ze mi znicil flashku ze nejde ani naformatovat
HDDLLF.4.40 program spravil (naformatoval) flashku
doplněno 29.12.13 01:25:vytvorila se botootable flash ale nic se nedelo po restartu v biosu kdyz jsem nastavil boot priority flashku dal exit tak se resl komp, flash mp3 prehravac Ok to disconnect na displayi, monitor Insert Boot Media a crërna obrazovka s blikajicim kurzorem
doplněno 29.12.13 10:54:nějak začachrovat s UEFI, FAT32, NTFS?
doplněno 29.12.13 11:26:"váš VBIOS nepodporuje UEFI", jak udělat aby ta USB flashka bootovací nebyla UEFI prosím?
doplněno 29.12.13 11:40:ale ani pres F11 po startu neslo kliknout na UEFI USB boot device
doplněno 29.12.13 18:06:něco dalšího ve VBIOSu změnit krom boot device priorit aby se ta bootable USB flashka chytla?
nejdrive iso soubor rozbalte v klasickym rar programu a pak to rozbalene hodte na cd nebo dvd. pc bootuje jen z mechaniky cd.
Já mám již 2x vyzkoušený tento návod a funguje: blog.jestrab.net/...
doplněno 01.01.14 21:13:koupím fční bootovací WinXP flešku nebo SATA CDROM.
jo. zdroj a cíl rozumím, to ostatní jsem nechal nastavené jak bylo i41.tinypic.com/...
po kliknutí na GO jen vyskočí error hláška
zakoupeno originální WinXP CD a SATA DVDROMka
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.