Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Z ISO souboru bootovací flash

Od: jaromir83* odpovědí: 12 změna:

jak si prosím vytvořit z ISO souboru bootovací flashku? dík

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hanher*
hodnocení

0x

Jestli na přeinstalování Windows, tak takto:

digilidi.cz/...

technet.idnes.cz/...

Vyberte si podle OS.

jaromir83*
hodnocení

XP, program win2flash se kousne na 10ti procentech během formátování USB

doplněno 28.12.13 23:51:

at zadam zdroj primo iso nebo slozku s robalenym isem. nejaky vyzkouseny program?

vave*
hodnocení

0x

Velmi dobrý je program FlashBoot. Nicméně tato problematika je velmi široká. Jaká jsou zdrojová data? O co přesně se jedná?

jaromir83*
hodnocení

flashboot program umí jen z CD, ne z iso obrazu

doplněno 28.12.13 23:58:

usb to flash program vypada ze mi znicil flashku ze nejde ani naformatovat

doplněno 29.12.13 00:00:

oprava:

ISO TO USB program vypada ze mi znicil flashku ze nejde ani naformatovat

doplněno 29.12.13 00:52:

HDDLLF.4.40 program spravil (naformatoval) flashku

doplněno 29.12.13 01:25:

vytvorila se botootable flash ale nic se nedelo po restartu v biosu kdyz jsem nastavil boot priority flashku dal exit tak se resl komp, flash mp3 prehravac Ok to disconnect na displayi, monitor Insert Boot Media a crërna obrazovka s blikajicim kurzorem

doplněno 29.12.13 10:54:

nějak začachrovat s UEFI, FAT32, NTFS?

doplněno 29.12.13 11:26:

"váš VBIOS nepodporuje UEFI", jak udělat aby ta USB flashka bootovací nebyla UEFI prosím?

doplněno 29.12.13 11:40:

ale ani pres F11 po startu neslo kliknout na UEFI USB boot device

doplněno 29.12.13 18:06:

něco dalšího ve VBIOSu změnit krom boot device priorit aby se ta bootable USB flashka chytla?

hop®

CD z ISO obrazu uděláte jednoduše pomocí virtuální mechaniky, třeba programem Daemon...

hodnocení

0x

nejdrive iso soubor rozbalte v klasickym rar programu a pak to rozbalene hodte na cd nebo dvd. pc bootuje jen z mechaniky cd.

Blbost, flash jde samozřejmě udělat jako bootovací. Existuje na to několik programů. Já používám Universal USB Installer stahuj.centrum.cz/... Program je velmi jednoduchý, je to v angličtině, ale není tam žádný problém s nastavením. Používám ho na vytváření ISO bootovatelných USB flaschek na linux. Ale myslím, že tam je předvolen i Windows. Nemohu se momentálně podívat, jsem v Linuxu.
praivo*

A to o rozbalení je taky blbost, formát ISO je určený právě pro ukládání a vypalování optických médií.

edyss*
hodnocení

0x

Já mám již 2x vyzkoušený tento návod a funguje: blog.jestrab.net/...

doplněno 01.01.14 21:13:

blog.jestrab.net/...

jaromir83*
hodnocení

i43.tinypic.com/...

doplněno 05.01.14 09:34:

koupím fční bootovací WinXP flešku nebo SATA CDROM.

j.bergmann@seznam.cz
praivo*

Spustil jsi to s právy správce (klik pravým --> Spustit jako správce)?

jaromir83*
hodnocení

jo. zdroj a cíl rozumím, to ostatní jsem nechal nastavené jak bylo i41.tinypic.com/...

po kliknutí na GO jen vyskočí error hláška

doplněno 08.01.14 11:19:

zakoupeno originální WinXP CD a SATA DVDROMka

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]