Nejste přihlášen/a.
Prosím o radu:co mi vymazal v nastavení CCleaner nebo něco jiného?Dříve jsem ve SKYPE nebo v Thunderbirdu po kliknutí na odkaz v mailu nebo Thunderbirdu od přítele se přímo otevřela stránka na webu,nyní musím odkaz kopírovat.Poradí někdo jak nastavit a kde?
Dobrý den, já mám Thunderbird v angličtině, tak snad takto. Nahoře na liště programu je "Zobrazení". V podnabídce by mělo být asi "Zobrazovat zprávu jako" a tam zvolit "Original HTML". Takto by měl být odkaz v mailu "modrý a klikatelný". Zdravím!
doplněno 04.02.14 14:41:A ten odkaz je modrý a po kliknutí to nic neudělá?
doplněno 04.02.14 14:59:No, a měl by se otevřít v prohlížeči. Pokud se tak nestane, tak možná není nastaven výchozí prohlížeč - to by se udělalo asi přímo v nastavení Vašeho prohlížeče. Volba "nastavit jako výchozí prohlížeč". Také zkuste ještě Thunderbird ukončit, spustit a znovu vyzkoušet odkaz.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.