Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Změna psani na klavesnici

Od: nia015 odpovědí: 9 změna:

Prosim poradte mi nekdo jak zmenim klavesnici na notebooku, nevim co se stalo jestli jsem na neco omylem zmačkla nebo tak ale, nejde mi tlačitlo backspace, misto H mi to pise hž a tak podobne...nebo píšu e a piše mi to EeEeE... nevim co stim :(( prosim o radu, děkuji

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hop®
hodnocení

1x

Nejjednodušší pokus o opravu bývá restart...

doplněno 28.12.13 22:19:

Nejde třeba o klávesnici, která byla polita?

nia015
hodnocení

zkusila sem snad vsechno nic nejde.

hodnocení

0x

Zkus ještě Obnovu systému.

nia015
hodnocení

polita nebyla, obnov sme TAKY ZKOSEli, omlovam se ZA TO AK E to napsany ale NEmzu za to :D

Zkus přes USB připojit klávesnici od normálního počítače. Bude-li psát také špatně, přeinstaloval bych Windows. Pokud bude psát dobře, tak je vadná klávesnice notebooku a bude nutné ji vyměnit.

hodnocení

0x

Nezůstala některá klávesa zaseklá?

nia015

Když sem připojila normalni klavesnici píše to v pohode, žadna klavesa zasekla neni ...

Jak už napsal někdo jiný, to je na opravu !

hodnocení

0x

Řešení: Buď vyměnit klávesnici nebo používat externí klávesnici.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]