Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Malé FPS

Od: mikk* odpovědí: 8 změna:

Potřebuju profíka na počítače co se vyzná v tom když se mi snižuje fps při hraní když dám pc do zásuvky, respektive při nabíjení baterie je fps menší než když ntb běží na baterii. Mám win vista

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Řekl bych, že máš prostě a jednoduše špatně nastaveno napájecí schéma ve WIN/v programu od výrobce.

mikk*
hodnocení

V Nb jsem nastavil možnisti napájení na vysoký výkon trochu se to zlepšilo ale pořád mám od 10 FPS mín na elektrice než na baterce

hodnocení

0x

Může to být vadnou nabíječkou nebo ten notebook při nabíjení něco ruší např.: lednice, apod...

zkus se s notebookem přemístit k jiné zásuvce klidně na druhý konec bytu a řekni jetli to neni lepší.

A vůbec, používáš originální nabíjěčku na ten notebook? (může to být i přepětím)

mikk*
hodnocení

notebook mám 2 dny nabiječka je originál jiná zásuvka nepomohla lednice je ccA 10 metrů od NB lednice je v kuchyni já mám NB v pokoji

Tak zkus jinou nabíječku jetli máš k dispozici ale pozor na nálepce na tý nabíječce nesmí být větší napětí než na tý origo... Pokud se to timhle zlepší je chyba na straně nabíječky pokud ne ne chybv noťasu nebo ho něco ruší, takže zkus jít na návštěvu k nějakýmu kámošovi a tam to zkus a jetli je to to samý jak s orig, adaptérem tak i jinym tak je 70% pravděpodobnost že eje chyba v notebooku, možná že by se hodilo napsat co to máš za stroj: značka model... Ona to nemusí být ani vada třeba je to v tom počítači někde nastaveno, nějaká úspora energie - ale tam je zase pak divné že to dělá pri nabíjení a né naopak...

Malé FPS
praivo*

Vojto, FPS nemá NIC společného s napájením NB, kromě toho, že v Ovládacích panelech může být špatně nastavené schéma napájení, což by mohlo být příčinou uvedeného chování.

To bylo první co mne napadlo, já jsem se o tom pak ke konci zmínil taky... Akorát nechápu jak k tomu může dojít...

praivo*

Třeba velice jednoduše - BFU hrabe kam nemá (resp. mění to, o čem neví, k čemu to je). Nebo malware.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]