Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

V Google Chrome se seká zvuk i video

Od: terw456 odpovědí: 9 změna:

Dobrý den,

v Google Chrome se mi nějaký čas seká zvuk (třeba na Bandzone) a video (Youtube apod.). Je potřeba v nastavení Google Chrome nebo jinde něco nastavit, aby se přehrával plynule? V jiných prohlížečích funguje vše normálně. Díky.

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, snad zkuste vymazat cookies a mezipaměť prohlížeče (v jeho nastavení).

Případně proveďte aktualizaci Adobe Flash Playeru. Zdravím!

doplněno 04.02.14 14:33:

Nevím, zda toto Chrome umožňuje, ale někdy se dá nastavit velikost mezipaměti v prohlížeči (v nastavení). Pokud tuto položku najdete, tak ji zvětšit nebo automaticky.

terw

Díky, ale už jsem zkoušel obojí, ale výsledek je pořád stejný :(

majorka*
Teď jsem se zrovinka ptala skoro na to samý, mně to přijde, jakoby problém byl v tom, že Chrome má flash plugin už nainstalovaný(nemusí se flash doinstalovat samostatně), já zkoušela i ten plugin vyřadit s tím, ale pak to samozřejmě hlásí chybějící plugin.Tam někde bude problém, ale na ty videa se prakticky nedá koukat. Přitom to je můj nejoblíbenější prohlížeč.
praivo*

Mám pocit, že to blbne i s HTML5. Je docela paradox, že jediný prohlížeč, který má problém s webem Googlu, je jejich vlastní...

Zkus jiný prohlížeč, třeba SRWare Iron nebo Comodo Dragon (oba vypadají podobně a i funkčně jsou prakticky stejné, ale YT na nich funguje).

terw456
hodnocení

Díky moc za radu. Zkusil jsem ten SRWare Iron. Je opravdu skoro stejný jako Google Chrome a videa v něm jedou v pohodě *palec*

majorka*

Taky se přidávám,ten SRWare Iron je fakt boží alternativa Chromu,díky MOC!

praivo*

Jen pozor, nemá vestavěný prohlížeč PDF. Pokud nemáš něco jiného, já používám PDF-XChange Viewer, je to samostatný program i modul do prohlížečů (FF a prohlížeče na jádru Chromia - Chromium, Chrome, Iron, Dragon, Sleipnir (doporučuji vyzkoušet, je to celkem zajímavý program)...).

majorka*
No, teď musím říct, že ta videa jedou výborně jen ve starších verzích Ironu, jakmile jsem stáhla nejnovější, problém se objevil zase, takže to je opravdu problém cca od verze 30 toho Google Chrome, mám ho jako výchozí už hodně dlouho a dříve to jelo v pohodě, ale od určitý doby to začalo blbnout.jinak..z někdo tohle? onif.cz/...
praivo*

Chrome začal blbnout už někdy po 20. verzi. Pomalost Ironu je už nahlášena, za pár dní by měla vyjít nová verze (32), snad to bude lepší, zatím si nech tu starší (29). Zkus ještě vymazat všechny cookies, prý by to mohlo pomoct.

Já jsem o tom nevěděl, protože už jsem ho nemělo dlouho spuštěný a tudíž ani aktualizovaný.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]