Nejste přihlášen/a.
Nedávno jsem přešel z IE 8 na Mozilu FF. Nějakou dobu všechno fungovalo celkem normálně, ale dneska se mi při pokusu o otevření pošty na @GMAIL.com (GOOGLE) objevuje tahle hláška. COOKIES mám nastavené snad správně. Z původního IE se do pošty dostávám normálně. Co se stalo?
zkusil bych Auroru, jsem s ni opravdu spokojen, pokud nevadi castejsi update (je to Firefox beta), kazdopadne jeste se mi nestalo, ze bych se zvenku do posty nedostal (ale z 99% pouzivam na maily postovniho klienta)
Stačí si FF nastavit, aby přijímal aktualizace z kanálu "beta", pak Aurora není třeba. To jde udělat buď pomocí ruční úpravy konfiguračního souboru, nebo nainstalováním betaverze z mozilla.org/...
Aurora není beta, ale alfa.
Magdone, zkusil jsi vymazat cookies?
doplněno 16.11.12 18:36:Prostě znovu nainstaluj stabilní verzi FF - odtud (v16.0.2 CZ).
cookies jsem vymazal, tu betaverzi nainstaloval... a nic. Zaráží mě, že to skoro měsíc fungovalo bez problémů, ty se objevily až dneska.
doplněno 16.11.12 17:33:Poslední poznatek:
pokus z IE (funkční) - vadresním řádku se objeví mail.google.com/...
pokus z FF (nefunkční) - vadresním řádku se objeví accounts.google.com/...
doplněno 16.11.12 17:48:Netuším, co se děje, ale ta hlášky na obrázku výše se z ničeho nic zobrazuje v angličtině! (nic jsem s tím nedělal). Všechno ostatní zůstalo česky.
doplněno 16.11.12 18:30:Jo tak ta angličtina se objevila komplet v celém FF, pravděpodobně po instalaci oné betaverze. Anglicky neumím, lze tam nějak rozumně dostat zpátky češtinu?
doplněno 16.11.12 18:51: Tak češtinu už zase mám. Ostatní beze změn
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.