Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak kreslit na tabletu - tipy

Od: pavalahru odpovědí: 3 změna:

Ahoj, umím kreslit ručně a dlouhou dobu jsem chtěla začít kreslit i digitálně s tabletem. Jde mi o kresbu linek, která se používá k klasické 2D kresbě komixů či animovaných seriálů.

Uvítala bych rady pro začátečníka s tabletem. Na co si dát pozor, tipy a pod. Mockrát děkuji Pavla

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, myslím, že by Vám mohla pomoci tato stránka viz odkaz. Je tam toho o grafice a i kreslení poměrně dost zajímavého. Zdravím!

tutoriarts.cz/...

doplněno 28.12.13 11:15:

Na té stránce jste se špatně dívala - jsou tam minimálně dva další odkazy na články o malování na tabletu.

Když tam klepnete, tak se Vám ty články otevřou. Chce to asi více pozornosti .

doplněno 28.12.13 11:17:

tutoriarts.cz/... tutoriarts.cz/...

pavalahru
hodnocení

Nene špatně jsem to asi napsala. Já kreslit umím. Klasickou technikou - tužkou. Jde mi o rady pro začátky s kresbou na tabletu.

stahni si vhodny program /na google play jich je hafec/ a kresli jako bys kreslila na papir... jen pred kreslenim si vyberes barvu tuzky a kreslis , nwm co vic potrebujes extra vedet

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]