Nejste přihlášen/a.
Tohle je doplněk Firefoxu, měl by se zobrazovat pouze, když na obrázek najedete myší, alespon tak to funguvalo mě, ted už jsem ho neinstaloval a nemůžu si vzpomenout jak se jmenoval. Jinak kliknět v nabídce firefoxu na správce doplnku nebo stiskněte Ctrl+Shift+A a zobrazí se instalované doplnky, tak je zkuste postupně zakázat, nebo napište jaké máte, mělo by to jít vypnout.
doplněno 27.12.13 21:12:Mělo by se jednat o doplněk s názvem Image Toolbar viz. addons.mozilla.org/...
stačí když dáte zakázat a restartujete porhlížeč, pokud ho nechcete používat v budoucnu dejte odebrat a je to...on se vždycky dá kdyžtak doinstalovat
Dělá to tedy ten Image Toolbar 0.6.14 (ale to již víte)
Ta tabulka se mi zobrazuje na každé fotce a nabízí mi například fotku zkopírovat do pc,ale já nevím,jak se jí zbavit a nevím,kde hledat,kde jí mám nainstalovanou,nikde jsem to nenašla,ani ve filesu,ani v nástrojích.
Dobrý den, tak, já budu hádat, že jde asi o prohlížeč (jaký=?) a v něm nějaký doplněk. Zdravím!
doplněno 27.12.13 20:28:Nevím, já, když něco nejde ve Firefoxu, tak vymažu mezipaměť a cookies. Jestli by to pomohlo i nyní?
doplněno 27.12.13 20:37:Pokud zvolíte např. Uložit nebo Složka, tak jaké okénko se otevře, resp. do jaké složky vede ta cesta?
doplněno 27.12.13 20:46:Musí to být něco, co umí perfektně česky. Tak to doplněk asi nebude. Neproběhla aktualizace Firefoxu?
Možná jde o "vylepšení". Podívejte se i do nastavení Firefoxu, jestli se to nedá vypnout někde tam.
doplněno 27.12.13 20:48:Také zkuste na ten obdélník klepnout pravým myšítkem, jestli tam nebude podnabídka.
doplněno 27.12.13 20:57:Ještě tedy zkuste klepnout pravým myšítkem na obrázek a projděte si podnabídku. A také se podívejte nahoře do Zobrazení, jestli není něco tam.
doplněno 27.12.13 21:31:hankas - no, tak sláva. Ale, byla to "šichta".
Mám to tu už několik let a nepamatuji si to,ale myslím,že mi to tam dal pán,co mi sestavoval PC,protože já jsem si to tam nedávala.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.