Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Tabulka na fotkách

Od: hankas® odpovědí: 27 změna:

Jak se zbavit tabulky vlevo nahoře?

Tabulka na fotkách

27 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Tohle je doplněk Firefoxu, měl by se zobrazovat pouze, když na obrázek najedete myší, alespon tak to funguvalo mě, ted už jsem ho neinstaloval a nemůžu si vzpomenout jak se jmenoval. Jinak kliknět v nabídce firefoxu na správce doplnku nebo stiskněte Ctrl+Shift+A a zobrazí se instalované doplnky, tak je zkuste postupně zakázat, nebo napište jaké máte, mělo by to jít vypnout.

doplněno 27.12.13 21:12:

Mělo by se jednat o doplněk s názvem Image Toolbar viz. addons.mozilla.org/...

hodnocení

mám tyto doplnky

Tabulka na fotkách #2
hodnocení

aha tak já zkusím odinstalovat

stačí když dáte zakázat a restartujete porhlížeč, pokud ho nechcete používat v budoucnu dejte odebrat a je to...on se vždycky dá kdyžtak doinstalovat :)

doplněno 27.12.13 21:22:

Dělá to tedy ten Image Toolbar 0.6.14 (ale to již víte)

V nabídce Možnosti toho doplňku není něco zajímavého?

hodnocení

byl to Image Toolbar, už je to vpořádku, moc děkuji :)

juvla*
hodnocení

0x

Např. udělat ořez nebo naklonovat z pozadí

hodnocení

Ta tabulka se mi zobrazuje na každé fotce a nabízí mi například fotku zkopírovat do pc,ale já nevím,jak se jí zbavit a nevím,kde hledat,kde jí mám nainstalovanou,nikde jsem to nenašla,ani ve filesu,ani v nástrojích. :(

ben®

Dobrý den, tak, já budu hádat, že jde asi o prohlížeč (jaký=?) a v něm nějaký doplněk. Zdravím!

doplněno 27.12.13 20:28:

Nevím, já, když něco nejde ve Firefoxu, tak vymažu mezipaměť a cookies. Jestli by to pomohlo i nyní?

doplněno 27.12.13 20:37:

Pokud zvolíte např. Uložit nebo Složka, tak jaké okénko se otevře, resp. do jaké složky vede ta cesta?

doplněno 27.12.13 20:46:

Musí to být něco, co umí perfektně česky. Tak to doplněk asi nebude. Neproběhla aktualizace Firefoxu?

Možná jde o "vylepšení". Podívejte se i do nastavení Firefoxu, jestli se to nedá vypnout někde tam.

doplněno 27.12.13 20:48:

Také zkuste na ten obdélník klepnout pravým myšítkem, jestli tam nebude podnabídka.

doplněno 27.12.13 20:57:

Ještě tedy zkuste klepnout pravým myšítkem na obrázek a projděte si podnabídku. A také se podívejte nahoře do Zobrazení, jestli není něco tam.

doplněno 27.12.13 21:31:

hankas - no, tak sláva. Ale, byla to "šichta".

hodnocení

asi ano, ale ani v doplncích jsem to nenašla,mám mozillu

praivo*

Jaké doplňky máš nainstalovány?

hodnocení

Žádné doplňky nainstalované nemám.

praivo*

Když na nějakou z těch ikonek klikneš, udělá to to, co to udělat má, nebo něco jiného?

hodnocení

dělá to co má :)

hodnocení

pro uložení mi to nabídne průzkumník

hodnocení

Mám to tu už několik let a nepamatuji si to,ale myslím,že mi to tam dal pán,co mi sestavoval PC,protože já jsem si to tam nedávala.

hodnocení

zkoušela jsem,podnabídka neni :)

hodnocení

Jo šichta,ale asi hlavně pro Vás :):) Díky :)

Čím tu fotku zobrazuješ? Pokud je to v nějakém internetovém prohlížeči, patrně má nainstalované nějaké "chytré" rozšíření.

ladinpraha*
hodnocení

0x

Co třeba takhle?

doplněno 27.12.13 20:38:

Jak jsi sem tu fotku vložila? To je nabídka prohlížeče, na fotce by rozhodně být neměla. Jedině při vyfocení obrazovky PrintScreenem.

Tabulka na fotkách #3
hodnocení

já nechci upravovat fotku,ale odstranit ten obdelník,který se mi zobrazuje na fotkách,ale děkuji :)

hodnocení

PrintScreen je něco jiného :)

hodnocení

0x

A to vadí při prohlížení nebo o co jde?

hodnocení

když se dívám na fotku,tak mi to zakrývá kousek fotky :)

Nedíváte se na ni prohlížečem fotek, ale něčím univerzálním.

doplněno 27.12.13 21:02:

Ta obrázková nabídka není v obrázku, ale je to nabídka programu, který k prohlížení používáte. Buď to jde vypnout v jeho nastavení nebo existují jiné prohlížeče.

hodnocení

mě se to zobrazuje jen ve firefoxu a kde se to dá vypnout nevím :)

hodnocení

Všem moc děkuji,je to vpořádku :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]