Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přehřívání GK

Od: martas01 odpovědí: 6 změna:

Zdravím, celé dva roky co mám svojí grafiku (HD6870) fungovala bez problému a svítila zeleně, teď ovšem svítí oranžově, aktivita je přes 90% a teplota přes 80 i když jsou větráky na 100% a mám spuštěný jen Windows.
Nevíte prosím Vás co se s mojí grafikou děje?
Díky moc

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
Mám taky 6870, ale nic mi zní nesvítí. Čistil si ji? Taky mi jednoho dne začala sama od sebe jet na plný otáčky a teplota přes 90C. Pomohlo nové přepastování.
martas01
hodnocení

Dobrá vyzkouším přepastovat a vyčistit... jinak mám takt GPU 900 a takt paměti 1050 v tom se ale já nevyznám

J, to jsou základní takty, takže prepastovat a mělo by to být OK.
martas01
hodnocení

zatím jsem to vyčistil, vyfoukal a jede líp ještě tu pastu a snad to bude OK všem moc děkuju ;)

horak*
hodnocení

0x

treba procistit chladic (ventilator)

praivo*
hodnocení

0x

Vyměnit teplovodivou pastu, zkontrolovat nastavené frekvence a napětí.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]