Nejste přihlášen/a.
Ahoj,
je to už asi dva měsíce, co jsme dávali notebook do opravny. Bylo potřeba nahrát nový OS Windows 7, ale jelikož už nějaký číslo na ntb nebylo k přečtení, muselo se tam nahrát pirástká kopie W7. Nu a teď jsem zjistila, že je velký problém s instalací her a jejich spuštěním. Nainstaluju si např. Settlery 7 a ukazuje to chybu. Po prvním dvojkliknutí hra nereaguje, přičemž se pak v procesech objeví, že je spuštěná. Při druhém dvojkliku to pak i napíše, že již spuštěná je. Před reinstalací OS mi hry běhaly úplně bez problémů a já netuším, jestli to může mít nějakou souvislost. Jde nějak stáhnout originální Win 7? Nebo co to může být za chybu?
Děkuju
Nelegálním windowsem chyba určitě není.chyba bude v něčem jiném třeba aktualizovat ovladače.Windows se dá stáhnout pak stačí dosadit vaše číslo.a není náhodou originální windows již v notebooku jako recovery? číslo bych reklamoval od prodejce ten by to měl zařídit pokad v notebooku byl originál.možné je že číslo je ještě uvedeno ve faktuře nebo dodacím listu.Mimochodem licenční číslo se mělo řešit před přeinstalaci windowsu tam by se dalo ještě vyhrabat.
Bohužel, fakturu nemáme. Ovladače nevím jak aktualizovat a jestli je to to, co myslím přes Windows Update, tak žádné nové aktualizace nejsou. Pak tedy nevím, proč to neběhá.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.