Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pirátská kopie W7 a hry

Od: misulen odpovědí: 5 změna:

Ahoj,

je to už asi dva měsíce, co jsme dávali notebook do opravny. Bylo potřeba nahrát nový OS Windows 7, ale jelikož už nějaký číslo na ntb nebylo k přečtení, muselo se tam nahrát pirástká kopie W7. Nu a teď jsem zjistila, že je velký problém s instalací her a jejich spuštěním. Nainstaluju si např. Settlery 7 a ukazuje to chybu. Po prvním dvojkliknutí hra nereaguje, přičemž se pak v procesech objeví, že je spuštěná. Při druhém dvojkliku to pak i napíše, že již spuštěná je. Před reinstalací OS mi hry běhaly úplně bez problémů a já netuším, jestli to může mít nějakou souvislost. Jde nějak stáhnout originální Win 7? Nebo co to může být za chybu?

Děkuju

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

praivo*
hodnocení

0x

Jo, když už cracknout, tak aspoň pořádně. Přeinstalovat a crack hledej na iGalerii (víc napsat nemůžu, smazali by mi to).

zepe*
hodnocení

0x

Nelegálním windowsem chyba určitě není.chyba bude v něčem jiném třeba aktualizovat ovladače.Windows se dá stáhnout pak stačí dosadit vaše číslo.a není náhodou originální windows již v notebooku jako recovery? číslo bych reklamoval od prodejce ten by to měl zařídit pokad v notebooku byl originál.možné je že číslo je ještě uvedeno ve faktuře nebo dodacím listu.Mimochodem licenční číslo se mělo řešit před přeinstalaci windowsu tam by se dalo ještě vyhrabat.

praivo*

NelegálnímI W to může být, různé cracky umí leccos.

misulen
hodnocení

Bohužel, fakturu nemáme. Ovladače nevím jak aktualizovat a jestli je to to, co myslím přes Windows Update, tak žádné nové aktualizace nejsou. Pak tedy nevím, proč to neběhá.

praivo*

Crack ti ty aktualizace zakázal, viz moje předchozí příspěvky.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]