Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak si vydělat tvorbou webu?

Od: jamahah odpovědí: 2 změna:

Dobrý den mám opravdu zájem si přividělat na internetu ale po projetí všech int stránek sem stejně nic nenašel nezaj maj mě klikačky a podobný kraviny chci opravdu výdělek třeba mě zajmá jak to funguje tvorbou a následnym prodejem webu nebo víte někdo o něčem realnym? děkuji

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

a jaký je s tím problém? :)

Stačí ŽL, vytvořit web, který bude mít smysl a nějakou užitnou hodnotu a pak jej prodat třeba na webtrh.cz. Nebo poptat přímo zakázku a udělat to podle zadání. Ovšem takových je vcelku hodně a platí tu vše jako jinde: musíte být dobrý - buď dobře odvedená práce nebo dobře odvedený prodej, ideálně obojí.

Spousta lidí si myslí, že nastuduje HTML a jde tvořit web... nastudování HTML a CSS stačí tak práci kodéra.

blbablondyna*
hodnocení

0x

Nenapsal jste dost zakladni vec, v cem weby umite delat, na jake urovni atd. Takhle se muze ptat naprosta lama, ktera doufa, ze ji nekdo od piky navede, nebo vyborny programator, ktery je jinak v ostatnim neprakticky. Jeste by bylo dobre uvest znalosti kolem pc

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]