Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

BF 4 multiplayer restartuje PC

Od: kyrami* odpovědí: 6 změna:

Dobrý den chtel bych se zaptat spíše hráčů.
Když hraji BF 4 multiplayer tak se mi to v poho načítá a když dohraji mapu tak se načítá druhá a tam se mi restartuje PC a napiše že chyba v PC a aď odešlu správu Microsoftu! Tak jsem odeslal sparavu ale nic pořád stejné. Myslím si že to bude ve Windowsech a taky že by asi pomohlo přeinstalovat Windows.
Co myslíte?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Je to originální? Napiš sestavu tvého PC.

hodnocení

0x
Je možné že se ti ucpalo chlazení prachem a zě ( hlavně pokud máš pc na platformě AMD) tak se müże přehřívat.
kyrami*
hodnocení

Ano od AMD mám skoro vše. Když hraji tak ok a když dohraji odpojím se od serveru a zase připojím a tak to se nerestartuje pc. Restartuje se jenom v Multiplayeru. Kampaň v poho. Moc děkuji za odpověď.

"hlavně pokud máš pc na platformě AMD" - Můžete mi vysvětlit jaký je rozdíl mezi chlazením Intel a AMD? Děkuji.
Né, měl.jsem na mysli že.Amd víc topí...

hodnocení

0x

Víš, BF4 jen nejhůř optimalizovaná hra z celé série Battlefieldů, takže určitě nebudeš jediný s tímto problémem. Já osobně ho taky hraju a mám zase jiné problémy. Tvým PC to pravděpodobně nebude. Zkusil bych reinstalovat BF4, ale rozhodně bych kvůli tomu nereinstaloval celý PC.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]