Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

WEBNODE mění webovou adresu

Od: 10anders* odpovědí: 2 změna:

Dobrý den. Mám problém na webnode. Potřeboval bych tam založit web, ovšem po založení mi to do webové adresy přidá nějaké číslo. Např: chci rbr-real.webnode.cz ... Ale ono to udělá automaticky po vyplnění názvu webu: rbr-real5.webnode.cz

A to jak uznáte sami takhle nejde.

Děkuji za odpovědi :)

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

1x

Dobrý den, to je tam již "normální", aby si uživatel také musel zakoupit potom vlastní doménu.

Toto je uvedeno ve fóru Webnode (citace): "Číslo se do adresy projektu přidává automaticky v případě, že již existuje projekt stejného názvu. V tom jsou zahrnuty i projekty na jiných portálech než .cz, tedy např. .com, .pt, .es, atd. Číslo tedy slouží k odlišení webů se stejnými adresami.

Adresa projektu je výchozí adresou webu a slouží především jako jeho technická základna. K projektu si pak můžete registrovat jinou, libovolnou doménu ve tvaru "domena.cz" a název webu tak změnit." Zdravím!

doplněno 26.12.13 20:13:

Pokud tam zrušíte web, tak se web se stejnou adresou nemůže založit 30 dní. Potom je adresa volná (pro každého). Vy si tam zkusíte založit web s adresou, kterou tam nikdo nemá. Nebo si tam založíte web s adresou, která již existuje a přiřadí se za ní to číslo. Změnit na požadovanou doménu lze, ale musí se zakoupit.

10anders*
hodnocení

Takhle. Já měl stejný web založený loni a letos jsem to chtěl přes jiný mail. Starý web jsem samozřejmě smazal. Minulý rok jsem s tím problém neměl.

Chcete mi tím tedy naznačit, že už se toho nezbavím? :(

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]