Nejste přihlášen/a.
Zdravím, jsem momentálně na návštěvě a chci se na svém notebooku připojit k Wi-Fi. Bohužel, domácí neznají heslo a na jejich počítači ve Vlastnostech bezdrátové sítě nemůžu "zobrazit znaky" hesla. Díval jsem se různě po internetu a nic jsem nenašel. Nechci stahovat žádné programy a ani resetovat/měnit heslo k Wi-Fi. Wi-fi je automaticky připojená na tomto počítači i na mém iPodu Touch. Poradíte mi, jak zjistit to heslo? Díky
Stáhněte si na počítači a spusťte program, který umí toto heslo zjistit...
doplněno 26.12.13 17:46:... program se NEinstaluje, pouze přečte heslo a pak jej lze beze stop smazat...
Přepisoval jsem to 4krát a ani jednou to nefungovalo (neshoda klíče zabezpečení sítě). Program jsem si ale stáhl do počítače, který je připojen k Wi-Fi. Mám to zkusit hodit na flešku a přenést to do mého notebooku (ten program)? Trochu si ale říkám, že je to hloupost, aby to bylo tím...
Nakonec mi to pomohlo... uvědomil jsem si, že jsem tam psal to heslo nalevo a ne to (správné) napravo.. moc děkuji.
Jen připomínám, že při přepisování hesla je nutné dávat pozor na Z/Y, malá a velká písmena, ale to jistě víte.
Program máte správně v připojeném počítači, z něj musíte heslo přečíst, do NB kód pouze přepíšete při přihlášení k wifi.
Mne zatím program nezklamal, ale je možné, že je v nastavení zabezpečení wifi možná povoleno přihlašování pouze předem definovaných zařízení nebo jiné omezení, bohužel v tomto případě na dálku asi více neporadím...
Tak hlavně, že jste zvítezil !
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.