Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ntb se sekne

Od: petrstown odpovědí: 9 změna:

Dobrý den,

mám problém s notebookem acer aspire one, windows 7, Po zapnutí chvíli běží a pak se zničeho nic sekne a nejde s tím nic dělat jen natvrdo vypnout. Někdy běží pět minut, někdy deset.

Zkoušel jsem to projet antiviry, instalovat aktualizace a pořád stejný..

Poradí mi někdo?

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

k2
hodnocení

0x

Nabootovat z CD nejakou instalaci Linuxu, ktera se nemusi instalovat, aby se vyloucil HW problem.

petrstown
hodnocení

Bohužel notb nemá cd mechaniku ani nemám žádné cd s operačním systémem..

k2

Tak nastudovat boot z USB, Linux nekde stahnete. Proste pouzit neco, abyste vyloucil chybu ve win. Nebo rovnou preinstalace win-zalezi, co je pro Vas jednodussi...

zepe*
hodnocení

0x

ad kdy to začlo dělat?šel předtím v pohode?a co v nouzovém režimu to jde v pohodě? tam bych povypínal zbytečné procesy po startu.pak se uvidí

doplněno 26.12.13 17:08:

a co ukazuje správce uloh? běží něco naplno co žere paměť nebo procesor?

doplněno 26.12.13 17:29:

no tak nastartuje něco co dělá bordel tak bych to zakazal při startu

dat start pak hledat msconfig najít spustit v kartě po spuštění vypnout zakazat

petrstown
hodnocení

Začalo to dělat dneska ráno. Pár hodin předtím se instalovali aktualizace, ale ty jsem odstranil i dal obnovu systému co bylo předtím a dělá to pořád..

tedka stahuju ten linux, tak zkusím to a uvidím.

petrstown
hodnocení

Mám to tedka v nouzovém režimu se sítí a zatím v pohodě.. už to běží deset minut a zatím se to neseklo, akorát internet mi trochu blbne.

Takže v normálním režimu se to sekne, v nouzovém to asi poběží

petrstown
hodnocení

Když dám správce úloh, tak největší využití paměti má svchost.exe a využití CPU maji nečinné procesy systému. Jinak tam není nic.

Počítač je rychlej, nemám v něm zatím skoro nic, ale pak z ničeho nic přijde zlom a sekne se a je tvrdej

petrstown
hodnocení

Tak linux taky jede zatím bez problémů. Takže se to seká zdřejmě jen na normální režim u windows 7.

Ve správci úloh není nic, co by zpomalovalo..

Takže nějaké nápady? Něčím to třeba vyčistit? Bohužel ale nemám originál cd s windows, takže nevím jak bych přeinstalovával

uda1966*
hodnocení

0x

Dobrý večer.
Překontrolujte disk tímto programem:
CrystalDiskInfo
Ke stažení zde: stahuj.centrum.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]