Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Změna uspořádání na disku

Od: jsfvsk2* odpovědí: 10 změna:

Mám problém, který mě dost trápí. Když hledám cestu k nějakému souboru, tak mám označení C:/users/PC home/..., ale já chci, aby místo PC home bylo uvedeno mé jméno.Snažil jsem se řešit to přes uživatelské účty, ale nic se nezměnilo. Po kliku na Provést změnu uživat. účtu jsem tam uveden vedle naznačeného obrázku mým jménem,mail,administrátor,chráněno heslem. Pokud to nejde jinak, prosím popiš mi postup. Možná, že jsem někde udělal chybu, Dík za pomoc. jsfvsk

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Vidím,že dosud Vám nikdo neodpověděl,tak se trochu pokusím já. Moc tomu tedy nerozumím,ale zkuste se podívat sem. Nevím o jaká data Vám jde,ale já si ukládám data na disk D.

bobik.jcu.cz/...

luke237
hodnocení

0x
Nepomohlo by tohle?
Microsoft.com: Prejmenovani uziv/...
praivo*

Nepomohlo, název té složky zůstane pořád stejný. Jediný mně známý způsob je vytvořený nového účtu s požadovaným názvem a přesunutí dat na něj a následně smazání účtu starého.

luke237

Uzivatel by mel take napsat, na jakem systemu to chce zmenit. Navody pro XP i W7 jsou stejne.

Nemam to jak sam vyzkouset.

jsfvsk2*
hodnocení

Mám operační systém W8. Potřebuji přesný postup, abych nepokazil něco podstatného. Dík. jsfvsk

jsfvsk2*
hodnocení

Nejsem na takové výši se znalostmi v IT, abych to udělal podle Tvého návrhu. Nechtěl bych něco pokazit nebo vyřadit můj PC z provozuschopného stavu. Pokud nebudu znát přesný postup, nemám chuť se do toho pouštět. jsfvsk

praivo2

Nastavení --> Změnit nastavení počítače --> Uživatelé --> Přidat uživatele (typ: administrátor). Pak se na ten nový účet přihlásíš, přetáhneš si potřebná data z toho starého a ten smažeš.

jsfvsk2*
hodnocení

Tvůj návod se mi zdá být srozumitelný. Zkusil jsem to až po Přidat a dál je to pro mne už nejisté. V okně se mi neobjevuje typ administrátor a je tam jen okno pro uvedení mailu. Není tam kolonka pro jméno nového uživatele, které bych tam chtěl mít.. Kliknout na Dokončit už jsem se neodvážil, protože nevím, co by mě tam čekalo. Nechci mít třeba zbytečně 2 uživatele, abych si to nezkomplikoval. Pokud Ti dojde se mnou trpělivost, nebudu Ti to mít za zlé. Přesto Ti děkuji za snahu mi pomoct. jsfvsk

laik*
Zkuste si precist nektere z tech navodu na Internetu, abyste zjistil, jestli vam nektere z nich vyhovuje.
praivo*

Zkusím udělat videonávod, ale bude mi to chvilku trvat...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]