Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

HD video na DVD

Od: louak odpovědí: 4 změna:

Zdravím, mám v počítači film ve fullHD kvalitě a se zvukem 5.1 a má velikost 18GB. Potřeboval bych ho nějakej i se zvukem 5.1 dostat na DVD a v co možná nejlepší kvalitě, vím že fullHD to nebude, ale chtěl bych to co možná nejvíc kvalitní, můžete mi poradit nějaký program, který by to uměl, už jsem skusil 2 a kvalita byla otřesná. Děkuji předem za každou pomoc.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Na DVD dostaneš maximálně klasický DVD rozlišení 720x576. Zkus Format Factory. Ale stejně proti Full HD to bude velká bída.

jofa*

pro jenyk: I na dvd dostaneš Full HD rozlišení 1920 x 1080 a 5.1 zvuk. Pochopitelně jen pár minut.

foo*
hodnocení

0x

doporučuji Any video converter.. obsahuje několik přednastavených formátů ale kterýkoli si můžete upravit dle sebe a nastavovat tak co vás jen napadne, navíc je free

kleskaj*
hodnocení

0x

Nevím jaký to máte formát, pracuji s videem dlouhá léta, ale hodina

FullHD nemůže v rozumném formátu ( mp4, wmp ) přesáhnout 3GB.

Na DVD můžete uložit v počítačové formě cca 90 min, pokud chcete

DVD obecně přehratelné musíte se spokojit s rastrem 720/576 nebo

širokoúhle 720/404. Pro konverzi doporučuji program Converter Platinum

(WinXVideo). Neopomeňte si vyžádat plnou kvalitu renderování tlačítkem.

Jinak je v tomto případě využití DVD tak trochu čúrání proti větru. FullHD

je nový rastr, který už není vůbec kompatibilní s odcházejícím diskovým

médiem.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]