Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Steam hry v inventáři

Od: caabik* odpovědí: 4 změna:
Koupil jsem si 3 hry jako dárek do inventáře, že je pak někomu dám. Jak dlouho je můžu mít v inventáři, aby nějak nezmizeli. Je tam psané totiž tohle a moc to nechápu - Pokud bude váš účet služby Steam v dobrém stavu nejméně 90 dní, můžete začít obchodovat se svými dárky. Tento dárek bude prodejný 22. led. 2014. Bližší informace získáte v často kladených dotazech ke Steam obchodování.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

greenbull*
hodnocení

1x

Dárek tam můžete mít neomezeně dlouho.

caabik*
hodnocení

Díky! :)

doplněno 26.12.13 13:08:

A co tedy znamená, co tam je napsaný? :)

Můžeš ho komukoli darovat ale po tom zmíněném čase ho můžeš prodat v community marketu. Teda aspoň myslím, že to tak bude. Ale neboj, určitě nezmizí, protože jsi to koupil, tak máš na to nárok napořád. Narozdíl od toho kupony na slevu, které dostaneš, když vycraftíš nějaký odznak mají omezenou životnost a pokud je do toho data, které je u toho napsané nepoužiješ nebo nedáš někomu jinému, tak zmizí.

doplněno 27.12.13 03:37:

Nejsou to ty Steam trading cards?

caabik*
hodnocení

Jo mám tam pár odznaká z CSka, tak ty se pak dají prodat za reálné peníze? :) Mám je v inventáři a aktivovat nejdou. Nic sněma nemůžu dělat.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]