Nejste přihlášen/a.
Dobrý den též jsme naletěli objednali jsme si dva mob.telefony za 3001 kč a nic nám nepřišlo připojujeme se k hromadné žalobě ted odcházíme na policii Karlovy Vary jak se podává hromadná žaloba?Díky za odpověd
Vy podáte trestní oznámení, žaloba se podává u soudu. Tam oznamte, že víte o dalších poškozených a oni je v systému najdou.
Dobrý den,
mluvila jsem s manželkou pána, který je psán jako provozovatel firmy. Jeho firma byla zneužita podvodníky. Podali žalobu na neznámého pachatele. Případ je teď projednáván v Pardubicích. To znamená dojít na policii. Udat podvodné chování serveru supe-rslevy.net. Zkuste tam nahlásit i číslo účtu, na který jste prováděli prováděli nějakou platbu. Alena
Dobrý den,
jsem též jedna z podvedených, 24.12. jsem byla na policii v Tišnově. Právě zjišťuji co dále a jak zjistit skutečného majitele, komu peníze přišli. Nevím jak podat hromadnou žalobu, pokud by jste zjistili něco více, napište prosím.
Velmi děkuji
Pásková
janarozde@seznam.cz
776591321
Dobrý den, taktéž jsem ve spěchu koupil za 3580Kč spotřebič a nic nedošlo. Protože jsem peníze posílal z GE money na jejich GE money účet(206330945/0600), tak se mi tam objevilo jméno Michaela Petrušová. Dnes jsem napsal do banky, jestli mi poskytnou nějakou adresu. Na policii to dám také.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.