Nejste přihlášen/a.
Ahoj, potřeboval bych pomoc, kdykoliv se snažím něco přehrát, funguje jenom zvuk, zkoušel jsem i konvertovat, ale je to pořád stejné. Ve WMV mi to přehraje bez problémů, jenže tam nefungují titulky, proto potřebuji VLC. Tento problém jsem dřív neměl. Ví někdo co s tím? Posílám screen jak se chová VLC když spustím jakékoliv video. Zvuk funguje u každého videa.
Za vaše rady předem děkuji.
Dobrý den, může být chyba v programu. Asi bych zkusil zcela odinstalovat a novou instalaci VLC Media Playeru. Po odinstalaci ještě raději vyčistit registr. Zdravím!
doplněno 25.12.13 22:33:Také si můžete ještě pohrát s nastavením programu - zřejmě v sekci Video a Kodeky.
doplněno 25.12.13 22:53:Tak to nevím. VLC Media Player je považován za hodně dobrý. Potom snad ještě KM Player, který titulky umí.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.