Nejste přihlášen/a.
Twoo je nepochybně spamovací automat, nutící si platit smsky za zpřístupnění profilů. Abyste se Twoo nadobro zbavili, musíte se:
I. přihlásit na twoo, stačí přes Váš email, který nějaký dobrák zadal jako že se určitě chcete stát členem. Jistě však nemáte heslo k twoo, když jste se nikam nepřihlašovali. Heslo nemáte, tak si jej od Twoo na tu adresu (kterou už Twoo stejně má) nechte zaslat.
II. Do účtu Twoo se dostanete přímo kliknutím na přijatý email a na změnit heslo.
III. Heslo si na jejich stránkách změňte na nějaké jednoduché.
IV. Poté si jeďte do vlastností a vymažte všechny údaje a fotografie, které na Vás Twoo případně vylákal.
V. Po smazání Vám ještě dojde na email následující text: "Smazali jsme tvůj účet na Twoo, přesně podle tvého přání.
Pokud se rozhodneš jinak, můžeš si ho opětovně aktivovat ještě 6 měsíců po smazání.
Opětovně aktivovat můj účet
Bav se!
Tým Twoo"
Na tento již nereagujte a hlavně již neklikejte na odkaz: "Opětovně aktivovat můj účet"Jinak v tom zase jste.
VI. A pozor, co je nejdůležitější, už se na Twoo během následujících 6 měsíců nepřihlašujte, znamená to, že nekliknete již na žádný odkaz, které od Twoo případně dojde. Jinak v tom zase "jedete". Pořád Vás to bude lákat, abyste neodcházeli, nenechte se zlomit, Twoo není na přátelství, ale na vysávání peněz nějakou nizozemskou společností.
A nakonec to nejdůležitější, důrazně vyžadovat po svých přátelích, aby nedávali na twoo svoje emailové adresáře, které vyluxují i Vaše celé jméno a emailovou adresu případně i věk. Ale blbců se najde vždycky dost, tak holt trpělivost a osvěta.
A nalezené video, které pomůže
Twoo nemám a ani po tom vůbec netoužím. Ovšem aby mohl nakouknout do mýho adresáře, musel by mít kromě emailu i heslo a jen blázen zadá při nějaký registraci heslo k emailu.
Když jsem před lety byl okolnostmi donucen si udělat učet na FB, taky to chtělo heslo k emailu, dlouho to na mě FB zkoušel, at mu heslo dám, ale časem pochopil, že ze mě heslo nevymámí. Časem jsem na oplátku já pochopil, že se dá lehce a snad i snadněji žít bez FB a tak ho již nepoužívám a jsem šťasten.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.