Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Škodlivý či normální software?

Od: zvedavejman odpovědí: 2 změna:

Ahojte,

Narazil jsem na netu na tuhle stránku ____ pardon,reklama :( , údajně tam jde o to, abych si stáhnul jejich program, nainstaloval ho a nechal zpanutý.A prostě za nějaký čas co se mi tam budou načítat penízky si to pak můžu vybrat v podobě psc karty ( paysafe card ). Vypočítal jsem si, že bych počítač musel mít zapnutý s tímhle programem zhruba 30dní vkuse,začož bych dostal psc kartu v hodnotě 25eur.Proto se vás chci zeptat, zda o tomhle něco nevíte, jestli to není jenom virus, který by se mi hrabal po dobu 30 dní vpočítači... :) Děkuji

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Může i nemusí to být vir. Zkuste to poslat, může to být na sdílení výkonu počítače pro nějaké vědecké výpočty. (Program dostává přes internet výpočty a na vašem PC to provede a pak pošle zpět.) Ale může to být i nějaký ten badware. *nevi*

praivo*
hodnocení

0x

IPU Services nebo CoinGeneration? Na IPUS šetřím (teď mám necelých $15), na CD mi vypršelo vlákno a teď se mi nechce kupovat nové, ale prý platí.

S CoinBeez a podobnými zkušenosti nemám.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]