Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Half life dedicated server jak nastavit

Od: blechta® odpovědí: 1 změna:

Dobrý den...

Mám doma počítač s linuxem ketrý využívám jako server, mám na něj nastavené přesměrování portu a normálně funguje, kdysi na něm jela jedna hra ale tu už tam nikdo nehraje, proto chci na serveru mít half life ale absolutně nevím jak kde co udělat. a jestli k tomu není potřeba steam. Prostě bych chtěl mít server na half - life 1, a první problém je že nevím jestli si stahuju server na HL2 nebo na HL1 Na těch stránkách to vždycky nikde nepíšou... Normálně jsem si stáhnul hlds_blablabla.bin spustil přes konzoli a vyextrahovalo mi to v /home tar.gz archiv se serverm, ten jsem si rozbalil do složky hlds a pak jsem ho spustil v konzoli: složka/složka/hlds_run -game valve +maxplayers 4 +exec server.cfg +ip ip adresa +port port a pak mi to napíše Served Died!

Tak co mám dělat?

doplněno 24.12.13 12:23:

Byl by tedy někdo ochoten mi polopaticky a srozumitelně napsat jednoduchý návod?

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Jde to i bez steamu, ale tohle je pro začátek jednodušší způsob: support.steampowered.com/....

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]