Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Babajaga potřebuje vaši spolupráci

Od: babkazov® odpovědí: 11 změna:

Babajaga potřebuje pomoc s počítačem na Poradte.cz. Může číst a může do vnitřní pošty. Ale když klikne, že chce odpovědět nebo otázku položit, naskočí ji červená, anglicky psaná stránka, které nerozumí. Vnitřní pošta funguje normálně, tam komunikovat může. ;) Kdo tomu rozumíte a víte jak z toho ven, napište prosím, buď tady nebo na Vnitřní poštu. Ale nezapomínejte, že Marcelka je laický uživatel, nikoli odborník. Proto volte úplně a naprosto český slovník a jednoduché postupy. Děkuji, děkujeme a přejeme krásný Štědrý den ;)

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, můžete začít tím, že zkusíte jiný prohlížeč, zda je to v něm stejné. Můžete vyčistit mezipaměť a cookies toho prohlížeče, který používáte (lze to v jeho Nastavení). A zkuste si vyčistit PC antivirem. Zdravím!

doplněno 24.12.13 09:17:

luke237 - to by, ovšem, znamenalo, že chyba není v PC uživatelů, ale někde na serveru. Já tento problém nemám.

doplněno 24.12.13 09:24:

luke237 - a toto dělá i jiný prohlížeč nebo stávající po vyčištění mezipaměti a cookies?

doplněno 24.12.13 09:40:

luke237 - nechci to moc zlehčovat, ale možná to je varování, že budou Vánoce.

luke237

Ja vim, co to znamena :) Nedela mi to ale u kazdeho prispevku. Tak 1 z 10. Jen kdyz odesilam odpoved. Nikdy pri rozkliknuti otazky.

Jak jsem psal, varovny napis jen problikne, takze jsem si jeste ani nestihl precist, na co si to vlastne stezuje. *nevi*

luke237

Jak jsem psal, prichazi to strasne necekane, takze tezko rict, jestli neco z toho, co jsem udelal pred XX minutama, na to melo vliv nebo ne.

Hlavni problem vidim v tom, ze ten varovny napis se objevuje nahodne a nemohl jsem si precist, pred cim varujes, aby se podival, kde hleat napravu chybu. Kdyz by byla chyba u me, umel bych si ji dohledat.

luke237
Preklep: "... nemohl jsem si precist, pred cim varuje, abych se podival, ..."

pokud se uloží tak netřeba se bát. Při ukládání příspěvku se dělá více než jen ukládá příspěvek - aktualizují se sitemaps, upravují statistiky a kdo ví co ještě. Možná něco z toho se neudělá, ale pro uživatele to nemá žádný význam. Osobně se mi nic z popisovaného neděje a to tu trávím docela dost času jak z PC tak z mobilu...

Jen mi někdo psal, že má problém na Win8 v IE 11 s menu, že se nerozvine a to snad jen MOJE PORADTE.CZ jinak ano... ve Win 7 a IE 11 s tím problém nemám.

luke237
Jestli to pri odesilani odpovedi posila a cte cookies, tak to asi muze ten duvod, proc mi to v poslednich par dnech blblo. Zapasil jsem s volnym mistem na disku. Takze jestli to chtelo ukladat susenky a v pulce susenky doslo misto na disku a pak to chtel server precist zpatky, tak mi je jasne, ze z toho mohl blbnout.

při velikosti sůšky by to bylo extrémní chování prohlížeče, že by nenašel na disku <1kB místa :)

luke237
hodnocení

0x
Taky mi to v poslednich par dnech blbne. Nemuze se to pripojit na databazi nebo co (cerveny napis "warning: ..." je proskoci). Nekdy trva odeslani prispevku straaaasne dlouho a nekdy se neodeslou vubec :(

hodnocení

0x

když uvidíme printscreen tak můžeme posoudit...

foo*
hodnocení

0x

dělá mi to taky ale ne vždy, u mě to hlási že byl z bezpečnostních důvodů vypnut některý ze zásuvných modulů, dělá to cca 3 dny ale nijak extra to neomezuje.. mam FF

hodnocení

Děkuji všem za zájem a snahu pomoci. *pusa* Marcelko, až tuto překážku odstraníš, napiš tady, abychom věděli, že jsi vpoho. ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]