Nejste přihlášen/a.
Babajaga potřebuje pomoc s počítačem na Poradte.cz. Může číst a může do vnitřní pošty. Ale když klikne, že chce odpovědět nebo otázku položit, naskočí ji červená, anglicky psaná stránka, které nerozumí. Vnitřní pošta funguje normálně, tam komunikovat může. Kdo tomu rozumíte a víte jak z toho ven, napište prosím, buď tady nebo na Vnitřní poštu. Ale nezapomínejte, že Marcelka je laický uživatel, nikoli odborník. Proto volte úplně a naprosto český slovník a jednoduché postupy. Děkuji, děkujeme a přejeme krásný Štědrý den
Dobrý den, můžete začít tím, že zkusíte jiný prohlížeč, zda je to v něm stejné. Můžete vyčistit mezipaměť a cookies toho prohlížeče, který používáte (lze to v jeho Nastavení). A zkuste si vyčistit PC antivirem. Zdravím!
doplněno 24.12.13 09:17:luke237 - to by, ovšem, znamenalo, že chyba není v PC uživatelů, ale někde na serveru. Já tento problém nemám.
doplněno 24.12.13 09:24:luke237 - a toto dělá i jiný prohlížeč nebo stávající po vyčištění mezipaměti a cookies?
doplněno 24.12.13 09:40:luke237 - nechci to moc zlehčovat, ale možná to je varování, že budou Vánoce.
Ja vim, co to znamena Nedela mi to ale u kazdeho prispevku. Tak 1 z 10. Jen kdyz odesilam odpoved. Nikdy pri rozkliknuti otazky.
Jak jsem psal, varovny napis jen problikne, takze jsem si jeste ani nestihl precist, na co si to vlastne stezuje.
Jak jsem psal, prichazi to strasne necekane, takze tezko rict, jestli neco z toho, co jsem udelal pred XX minutama, na to melo vliv nebo ne.
Hlavni problem vidim v tom, ze ten varovny napis se objevuje nahodne a nemohl jsem si precist, pred cim varujes, aby se podival, kde hleat napravu chybu. Kdyz by byla chyba u me, umel bych si ji dohledat.
pokud se uloží tak netřeba se bát. Při ukládání příspěvku se dělá více než jen ukládá příspěvek - aktualizují se sitemaps, upravují statistiky a kdo ví co ještě. Možná něco z toho se neudělá, ale pro uživatele to nemá žádný význam. Osobně se mi nic z popisovaného neděje a to tu trávím docela dost času jak z PC tak z mobilu...
Jen mi někdo psal, že má problém na Win8 v IE 11 s menu, že se nerozvine a to snad jen MOJE PORADTE.CZ jinak ano... ve Win 7 a IE 11 s tím problém nemám.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.