Nejste přihlášen/a.
Co musím udělat, aby mě zrušili registraci ve zhora jmenovaných servrech? Děkuji
Přihlásit se na Facebook, vymazat ze svého profilu všechno, co FB dovolí smazat, přidat nový "spamový"e-mail, potvrdit spamový e-mail, nastavit spamový e-mail jako hlavní a smazat původní e-mail. Počkat pár dnů, zkontrolovat znovu všechny údaje a pak teprve účet smazat.
Adresa pro smazání účtu:
doplněno 23.12.13 15:53:Zapomněla jsem odkaz: facebook.com/...
Tak na facebooku jde účet poze deaktivovat, nikoli zrušit..takže facebook už má tvé fotky co jsi tam kdy nahrál navždy uložené, ale tou deaktivací tě nikdo neuvidí a je to jako že ten účet nemáš, ale když se budeš chtít zpět přihlásit účet se obnoví..jinak nevím o tom, že by to šlo uplně zrušit..
Kami95, čtěte a zjišťujte si informace dříve, než někomu odpovíte! Kdybyste před svou odpovědí klikla na odkaz v mé odpovědi, zjistila byste, že účet na FB lze smazat úplně.
Radím jen to, co vím, a účet se mi uplně definitivně smazat nikdy nepovedlo, pouze deaktivovat, oni to nazývají jako smazání ale když se zkusíte znovu prihlásit, lze to..
A je tam jasně napsané, že se jde znovu přihlásit..takže je to jak deaktivace, takže to definitivní smazání není..
Kami, v tomto vláknu jste si už dvakrát mohla přečíst, že jde o úplné smazání účtu. Stačilo kliknout na uvedený odkaz a přesvědčit se o tom. Ale ne, Vy radši dál budete mlít svou...
Neznáte-li něco, je lepší nepsat nic.
Kami, specielně pro Vás ještě jednou: odkaz pro úplně o/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.