Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Formát mp3 do mobilu

Od: dada77 odpovědí: 2 změna:

Dobrý den, koupil jsem si Němčinu pro samouky a jazykové školy, na PC to přehraji normálně ale když jsem si to dával do mobilu tak mi to píše že mi to nemůže přehrát, a tak Vás prosím o radu jaký pragram bych si měl stáhnout aby mi to šlo? Třeba kdybych to z formátoval do mp3 tak by to asi šlo ale jsem začátečník takže bych prosil i o návod děkuji.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

yoshi*
hodnocení

0x
Jestli chceš ten fotmát předělat do mp3, tak já třeba používám program free studio, který kromě toho, že umí převádět různé formáty do mp3, umí také spoustu dalších užitecných věcí. :)

hodnocení

0x

a jaký to je formát nyní? Klasické CD? Pak si stáhni cokoliv co to převede do MP3. #převod+CD+mp3

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]