Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nenalezena žádná síťová připojení

Od: milano23* odpovědí: 2 změna:

Dobrý den, mám problém s připojením se k internetu. Na mobilu jedu přes wifi v pohodě, na ntb také, PC mám připojený kabelem, nemá wifinu. Z ničeho nic, ze dne na den se nemůžu připojit k síti, protože mi to píše nenalezena žádná síťová připojení. Dole vpravo jak jsou ty dva počítače které značí síť, tak jsou přeškrtlé. Když zvolím cestu ovládací panely - síť a internet - centrum sítí a sdílení tak místo obrázků které značí cestu k připojení (router, domeček, zeměkoule) mi to píše, že se nepodařilo zahájit závislou službu nebo skupinu. Jako by ten PC vůbec neviděl připojení. LAN kabel je pochopitelně zapojený. Zkusil jsem i použít wifi adaptér, ten jsem správně spároval s routerem, psalo mi to připojeno, odesílání dat apod...ale k internetu jsem se stále nepřipojil a ikonka počítaču dole vpravo zůstala stále přeškrtlá. Už nevím jak by se to dalo opravit. Mám windows vista (teď se možná spustí vlna kritiky) ale fungovaly mi vždy bez problému, takže tam bych chybu nehledal...Doufám že mi někdo dokáže poradit, předem díky!

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, zdá se, že Vám něco blokuje připojení k internetu. Zkuste vypnout firewall nebo také antivir, jestli to neblokují. Ještě se podívejte, jestli není u antiviru nějaká nová aktualizace, která vyžaduje např. restart PC. Nemáte náhodou Avast? Zdravím!

milano23*
hodnocení

Firewall mám vyplý, ten bohužel od té doby co nejde internet nejde ani zapnout nevím co se s tím děje. Antivir mám už dlouho, používám NOD32, tam si myslím že problém nebude.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]