Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak z dvd-rw udlělat audio cd?

Od: jaknato1 odpovědí: 6 změna:
6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, udělat z nosiče DVD-RW nosič Audio CD nejde. Je to jiný (i kapacitně) druh média.

Jinak upřesněte otázku. Zdravím!

doplněno 22.12.13 13:08:

Nerozumím. Vložil jste čisté CD-R a chcete na něj vypalovat hudbu jako Audio CD?

doplněno 22.12.13 13:23:

Budu spekulovat. Na nějaké médium jste si vypálil hudbu. Buď např. MP3 (to se vypaluje jako datové), ale přehrávač (rádio) tento formát nepřehraje. Můžete vypalovat jako Audio CD, tím se MP3 převede a vypálí tak, že to potom přehrát půjde. A nyní je důležité to médium - nosič DVD asi nepřehraje to rádio, protože je jen pro nosič CD. Pokud jsem něco nepochopil, tak se více snažte o popis problému.

doplněno 22.12.13 13:31:

jaknato1 - vložte do mechaniky čisté CD-R, otevřete vypalovací program a zvolte projekt "Vypálit jako hudební (Audio) CD". Vyberte si v PC hudební soubory a zkontrolujte celkovou velikost pro vypálení, aby nebyl přesah větší, než kapacita CD-R. Vypalujte nízkou rychlostí a potom zkuste v rádiu.

doplněno 22.12.13 13:36:

jaknato1 - omlouvám se, ale já už to vzdávám. Možná jde o ripování, ale nevím. Nechám prostor jinému rádci.

jaknato1
hodnocení

Vložil jsem do PC CD-R,následně vyskočilo okénko jak chci jednotku používát tak jsem dal jako uložné zařízení, ale potřeboval bych to právě to druhé co tam bylo audio CD...nebo tak něco

jaknato1
hodnocení

No já to tam jenom přetahl ty soubory,ale rádio mi to nechce přehrát a myslím,že proto,že jsem tam zvolil uložné zařízení píše mi to DVD-RW v PC

jaknato1
hodnocení

ano hudbu jako AUDIO CD

jaknato1
hodnocení

Nevím jak bych to jinak řekl už..cd rom potřebuji převést na cd audio

jaknato1
hodnocení

Už to jde díky :), řešil jsem to zbytečně komplikovaně

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]