Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Movie Maker

Od: monniishek odpovědí: 9 změna:

Ahoj :).. mam v pc nahrany movie maker :).. potrebuju tam udelat video :).. z flashky sem si stahla videa a chtela sem je pridat do movie makeru :).. jenze.. kdyz otevru slozku s temi videi v movie makeru tak videa tam nejsou :).. problem je ze ani nevim v jakem formatu sou ty videa :).. nenatacela jsem je ja ale nas ucitel :).. zeptat se ho nemuzu odjel si na hory Diky za vsechny rady :)

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

praivo*
hodnocení

0x

Když nevíme formát, tak těžko radit. Jestli chceš, nahraj je třeba pod heslem na Ulož.to, na admin@pctipy.net mi pošli, jak to chceš, a já ti to sestříhám (mám Source Filmmaker).

robokop*
hodnocení

0x

Zkusil bych převést formát videa na wmv nebo avi programem format factory, xmedia-recorde.

stahuj.centrum.cz/...

xmedia-recode.de/...

Podle toho co popisuješ se jedná o to že video je v jiném formátu než movie maker vezme chtělo by převést formát vytvořit video a teprve po vytvoření finálního videa si můžeš převést video na jiný formát.

praivo*

Jenže i s tím se musí umět, nebo se ti může stát, že třeba převedeš 720p MP4 na VGA AVI...

robokop*

Takové hodnoty jako 720p nastavuji jako výchozí ve Format factory - čili výchozí hodnoza z převáděného videa.

praivo*

Já dávám přednost editoru, do kterého jen naházím videa a nemusím se starat o formát...

robokop*

Já dávám přednost editoru, do kterého jen naházím videa a nemusím se starat o formát...

praivo*
03.02.14 22:07

?

robokop*

Nějak jsem zk... vložení odpovědí omlouvám se. Z dotazu uživatelky mě vyplývá že movie maker ji nechce vzít videa kvůli jinému formátu (wmv) a možná i kvůli velikosti.

praivo*

No právě. Proto dávám přednost editoru, kterému můžu dát skoro jakýkoliv formát, aniž bych se musel zabývat tím, jestli s tím formátem bude umět pracovat.

Jo a limit velikosti tam asi není, dvě 3GB videa mi to vzalo bez problémů.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]