Nejste přihlášen/a.
Naskenuji dokument do počítače a rád bych ho upravil, ale nejde . Jaký je postup jak pro blba?
Dobrý den, pokud naskenujete dokument, tak patrně do formátu obrázku. Potom je možno upravovat v grafickém editoru. Někdy stačí Malování, které je snad stále v OS Windows.
Jinak, pro náročnější úpravy je dobrý např. program GIMP. Zdravím!
doplněno 21.12.13 19:48:ukulele - možná jsem mimo. Bylo by dobré, kdyby tazatel uvedl koncovku (příponu) naskenovaného souboru.
Nevím jestli jsi Bene pochopil oč tazatelovi jde? Já jsem s tím měl taky problémy a dostával jsem stejné odpovědi.
Takže, navštivte jnp.zive.cz/...
a převeďte si obrázek textu do textu a dále s tím pracujde jako s wordovským dokumentem.
doplněno 21.12.13 20:14:no jo, ale ty jsis ještě nevšimnul, že spousta dotazů je tady od naprostých laiků a je to podáváno tak že problém je nutno spíš odtušit, než poznat? Ale zase Ti řeknu, že když jsem dáš přesně formulovaný dotaz, tak zase dostáváš dost zcestných rad, takže je důležité být dost obrněný.
Vy nepíšete, co jste skenoval, obrázek či text - OCR. Co chcete vlastně upravovat, obrázek, text?
doplněno 21.12.13 22:41:Já teď doskenoval, OCRoval knížku 430 stran,co člověk pro zájem neudělá.
takže jste naskenoval text, máte ho ve tvaru obrázku a potřebujete tam něco dopsat, vložit text, no tak využijte mé rady, převod pdf dokumentu do doc
A nebo rovnou naskenovtat do PDF, pokud to skenner umí, a pak online převod z PDF do Word jak píše koumák ukulele.
jo, koumák si tak naskenoval celou knížku o druhém odboji v jižních čechách, ale to převádění a úpravy fotek, aby to vypadalo jako originál knížka, je tak zdlouhavý, že by si raději koumák pořídil novou, teda původní knížku, teda kdyby mohl...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.