Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

The Sims 2 datadisky

Od: martinm* odpovědí: 2 změna:

zdravím, je tu někdo kdo by mi byl schopný popradit jak funguje hra s datadisky? Nainstaloval jsem si základní datadisk život v bytě, poté noční život. To bylo v pohodě, když spustím hru, tak automaticky naběhne noční život, ale pak jsem doinstaloval univerzitu a teď buď mohu spustit jen univerzitu, nebo noční život, jak udělám aby šlo oboje?

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ivinek*
hodnocení

0x

Spusť noční život a jak budeš ve městě tak nahorě v levo máš takové kolečka a když budeš chtít univerzitu tak klikni na tu ikonu univerzity( knihy myslím)

hodnocení

0x

život v bytě není základní datadisk. je základní hra, následně datadisky mezi nimiž je i život v bytě. hra se (když máš datadisky) spouští posledním vydaným datadiskem (tj. život v bytě)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]