Nejste přihlášen/a.
Poslední dobou se mě stává, že i když si nepouštím filmy a hudbu atd., tak mě reproduktory asi v intervalech 1* za 15-30 sekund vydávají zvuk něco jako tiché bubnování. Nevíte, cím to může být. Mám podezření, že už asi dosluhují, mám je už asi 5 let, ale nevím to jistě.
Je asi nejpravděpodobnější že je to tím stářím. Zkus je odpojit od pc, jestli se něco změní. nebo je připoj k něčemu jinému (mobil,mp3...) když to bude pořád stejné, tak jsou špatné. nebo když budou v pořádku a budou jen v pc blbnout, tak možná je to tím pc (může to být vir nebo něco se zvukovou kartu) nejsem odborník.. :D musíš experimentovat. :DDD
Nám se doma občas stává (i když mi není přesně jasné jak), že v reprácích opravdu slabě, ale přece, hraje rádio.
Máš všude stíněný kabely, nemáš je zbytečně dlouhý? případně zkontrolovat vstupní kondík v zesilovači...
Rádio jsem chytal, když jsem měl zesilovač napájený bateriíí (TDA20XX)
doplněno 21.12.13 23:10:Jinak to bubnování - přeměřit filtrační kapacity, zkontrolvat keramický kondíky u usměrňovacích diod. (hodnoty kolem 100nF)
Dobrý den, mám podobný "problém", ale já tam slyším morseovku. Důvod neznám - Velký bratr, šílený radioamatér, impulsy v el. síti nebo stáří (moje, nikoliv reprobedniček). Děje se tak léta a jenom při vypnutém PC - jinak je zvuk čistý. Zdravím!
mam též ale jen na sluchátkách a dělá to myš.. nevim jak ani proč ale když dohraje film nebo písnička je ticho ale jak hmátnu po myši tak s každým pohybem slyším jiný zvuk.. zřejmě máte problém jiný ale třeba to má někdo stejně jak já
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.