Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

VGA nV Gainward GTX 560 Ti, 1GB GDDR5, novou?

Od: ministrpicina odpovědí: 2 změna:

Ahoj, chci si kupovat novou pc sestavu. Grafiku mám ale starou cca dva roky a pídím se po nějakém výkonovém srovnání se současnými kousky. Oplatí se kupovat novou? Jsou nynější grafiky o tolik rychlejší, lepší...?

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

videocardbenchmark.net/... tady je nějaké srovnávání grafických karet. Pokud seš s výkonem své grafické karty spokojen, nevidím důvod kupovat jinou. Já mám grafickou kartu starou asi 3-4 roky nepodporuje Direct X 11, ale výkon mě stačí. Ono taky záleží s jakou cenovou skupinou chceš grafiku srovnávat.

hodnocení

0x

GTX 560 Ti je povedená a velmi výkonná grafárna, za dnešními kousky v kategorii "za rozumnou cenu" vůbec nezaostává. Dokonce má i celkem širokou paměťovou sběrnici. Rozhodně bych si ji nechal, neznám hru kterou by tato grafárna nezvládla naprosto s přehledem.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]