Dobry den, potrebuji pomoci s rozlisenim na tabletu typu: sencore element 7v3. Kdyz si vlozim fotku do tohoto tabletu, a chci si z ni udelat tapetu, jsem omezen ctvercovym vyberovym polickem. Dale, kdyz tedy provedu orezani za pomoci ctverce, vyse zmineneho, tak po navratu na plochu je obrazek roztahnuty a vidim jen jeho cast. co mam delat. Zkousel jsem uz v nastaveni a nic. Mam ho teprv od vcera... tak zkousim. Diky za pripadnou pomoc. Omlouvam se za text, ale pisi z tabletu. Jeste jednou dik.
na element 7 v2 je problém stejný a ať ořežu obrázek v tabletu nebo v pc tak je pokaždé výsledek na prd
kilrah
Přesně, zkoušel jsem i stejnou tapetu jaké je rozlišení a nic Díval jsem se i na net, jestli není nějaký software na úpravu fotek pro tento tablet a nic...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.