Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Skype slabý hlas

Od: sword® odpovědí: 2 změna:

Dobrý den, prosím Vás mám tento problém, při hovoru na Skype mě druhá strana špatně slyší. Nevíte jak to řešit? I v testu hovoru je to slabé, zkoušel jsem jiný mikrofon, mikrofon na skaypu je nastaven na plno, myslíte,že může být problém na základní desce.

doplněno 20.12.13 12:16:

Moc děkuji problém vyřešen, přehozené kabely ve zdířkách*zed*

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

2x

Dobrý den, zkuste si zkontrolovat nastavení zvuku v mixéru - tedy tam, kde se nastavuje hlasitost různých zařízení. Ty "šavličky"mají být alespoň na 50 procent. Zdravím!

doplněno 20.12.13 11:45:

Já Windows 8 nemám, ale podívejte se viz odkaz. Jde tam jen o ten obrázek asi v prostřed stránky a toto musíte najít. Jinak, snad přes ikonku zvuku u hodin nebo Ovládací panely. Možná i Hledat nebo Příkazový řádek a zadat tam mixer (v OS WIN-XP to bylo v nabídce Start).

philvaz.com/...

doplněno 20.12.13 12:18:

sword - no jo, tak to je pak těžko radit . Ale, hlavně, že to funguje.

hodnocení

můžeš mě to trochu upřesnit mám Win 8

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]