Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pomalý internet - výpadky - skype funguje

Od: roba odpovědí: 4 změna:

Zdravíčko,

omlouvám se za název příspěvku. Vážně nevím jak přesně bych měl můj problém pojmenovat, tak se ho tu pokusím co nejlépe.

Na svém stolním PC (Windows 7 Ultimate 64bit) mám připojení k internetu přes kabel. Vše do teď běželo v pořádku, tím myslím internet. Předevčírem, když jsem dojel domu z práce, jsem jako obvykle zapnul PC a chtěl si pustit seriál, dlouho to načítalo, ale nakonec nenačetlo nic, pouze že stránka nebyla nalezena nebo ji nebylo možno nalézt. Zkusil jsem google, ten naběhl ihned. Chtěl jsem se podívat na gmail, ale ten také nenaběhl. Nemohl jsem se dostat ani na seznam, facebook a žádné další stránky, pouze google. Pokusil jsem se promazat cookies, přeinstalovat mozillu, vyzkoušet jiný prohlížeč (Chrome, IE), ale nic z toho nepomohlo. Odpojil jsem na chvilku kabel k internetu z PC a poté zapojil, také nepomohlo. Ani vytažení celého internetu ze zásuvky nepomohlo. Nechal jsem PC diagnostikovat závady připojení, ale žádné to nenašlo. Projel jsem PC CCleanerem, Avastem ale to také nepomohlo. Na dalším stolním PC s kabelovým připojením k internetu funguje v pořádku, stejně tak na notebooku přes wifi. Jen ten můj PC dělá zagorku. Ale skype zapnu v pořádku, jen mi to neukáže hlavní stránku, ale lidi mám normálně online, mohu si s nimi psát a podobně. Zároveň nějaké ty online hry, také běží, sem tam s větším pingem, ale běží. Vážně si s tím již nevím rady. Pokud je potřeba nějaké další bližší info, prosím, napište mi co potřebujete vědět a já se pokusím vám to info dát.

Předem díky za odpovědi a reakce.

Roba.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

2x

Dobrý den, zdá se, že jste zkušený uživatel PC. Možná to není rada nejvhodnější, ale zkusil bych postupně vypnout firewall nebo antivir v PC. Mohlo tam dojít k aktualizaci (to se tam dá asi zjistit), která změnila zabezpečení. Ale, je to jen spekulace. Také se podívejte do Správce zařízení, zda tam není chybové hlášení. Zdravím!

doplněno 20.12.13 11:50:

Nemáte zač. Ono to nenapadne asi hned a člověk postupuje v řešení problému od složitého k jednoduššímu.

Hlavně, že už to máte vyřešeno.

roba
hodnocení

Zdravíčko,

vim že nedávno mi myslím avast hlásil aktualizaci či co a požadoval restart. Nerestartoval jsem to ihned, takže možná to bude ono. Hned se na to mrknu a dám vědět.

roba
hodnocení

Tak už to jde v pořádku. Vypnul jsem avast a vše nabíhá ihned jako dříve. Dost se teď stydím že mě to nenapadlo. Mnohokrát díky :) Problém vyřešen.

kangaroo*
hodnocení

0x

Ono to ani nemusí být programem, ale hlavně přetížením Internetu nebo spíše jejich určitých oblastí a serverů. Třeba takový eshopy a video servery aktuálně určitě jedou na doraz. Co jiného mohou lidi v tomto chladném počasí bez sněhu dělat venku.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]