Nejste přihlášen/a.
Dobrý dem rád bych se optal n aradu. Chtěl bych si zaregistrovat novou domenu ale nevím zdali je lepši, kdyz bude ze dvouch slov je bud oddělit poplčkou a nebo je spojit...
Dám náhodný příjklad...:
www.levneobleceni.cz
www.levne-obleceni.cz
Lidé si to tak jako tak přectou...ale...Slyšel jsem že by pak třeba mohl nastat s internetovými vyhledávači..každý maji jiné požadavky pro nejlepší vyhledávání...
Co myslíte? Bere se pomlčka jako mezera mezi slovy a nebo to vyhledávač bude brát jako jedno slovo? v druhém připadě se nikde objevovat nebudu, poněvadž lidé budou zadávat pouze slova odděleně..
nevím si rady. Moc děkuji za pomoc
P.
Záleží na Vás, jak chcete, aby byla doména vnímána. Dvě slova s pomlčkou by měly vyhledávače brát jak dvě slova. Použijete-li variantu bez pomlčky, budou vyhledávače doménu nejspíše brát jako jedno slovo.
Pro návštěvníky je asi pohodlnější varianta bez pomlčky, ale někteří lidé (např. já) budou napřed zkoušet variantu s pomlčkou (dvouslovnou).
I podle mne by bylo nejlepší zaregistrovat obě varianty a jednu (tu nepoužívanou) přesměrovat na druhou.
No podle mě je vyhledávačům úplně jedno, zda je doména s pomlčkou, nebo bez. V SERPU tě budou umísťovat podle jiných kritérií, než je název domény. Takže já bych volil bezpomlčkovou verzi, na pomlčkové bych zvolil přesměrování.
bohužel vyhledavačům není doména volná. Skoro bych to otočil - dal obsah na pomlčkovou a měl pro jistotu i bez pomlčky, protože spousta lidí tu pomlčku neudrží v hlavě.
Asi si myslíte, že všichni tady sedí na prdeli a čekají až si vy zaregistrujete domenu s dobrým nazvem. Vaším problémem není zda s pomlčkou nebo bez, Vaším problémem bude najít volnou doménu. Většina dobrých českým názvů je HOLD zadaná. Ale asi žijete v naivitě.
Ale k Vaší otazce: i kdybyste se jmenoval ------levne-----obleceni-----.cz je to systému jedno. Pomlčka je dovolený znak.
nic víc - nic míň
doplněno 19.12.13 19:31:Teď mě napadlo:
domena s Vašim jemnem je volná... Máte to sakra štěstí. Akorat se to blbě pamatuje
Všem děkuji za rady, pouze Vám pane @fidonet,NE... Myslím, že píšete mimo ´´mísu´´ ..Pokud člověk používá mozek... najde spousty vhodných domén...I když se denodenně jejich počet snižuje...tak zaee dennodenně opět spousty uvolňuje...
Přeji přesto i Vám hezký večer..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.